TUMMYTOX blogs.

Aneta – ”TummyTox mi-a depășit așteptările!”

Serviciul ne poate copleși...doar atunci când îi dăm voie.

Iată o schimbare și voință demn de urmat! Aneta ne spune în câteva cuvinte transformarea ei.

image

“TummyTox mi-a depășit așteptările!”

Aneta este o fată muncitoare. Ea poate părea delicată, dar lucrează într-un depozit, de dimineața până seara. Datorită jobului solicitant fizic, este ușor să ajungi să fii epuizat. ”Începi să mănânci mâncare cu multe calorii și cu zahăr. Apoi ajungi acasă, ești obosit și mergi direct în fața TV-lui, cu mai multă mâncare nesănătoasă.” Și consecințele?

“Eram sigură că corpul meu avea nevoie de un detox”

În ciuda faptului că jobul ei o solicita fizic, Anieta a început să se îngrașe. ”Mă simțeam umflată deseori. Apoi am observat că sutienul și șosetele îmi lăsau urme pe corp, mai mult decât de obicei.” Și-a dat seama că este vorba despre retenție de apă.  

Ea a vrut să-și curețe organismul de toxine. ”Având în vedere că nu am ales cele mai sănătoase variante privind stilul meu de viață, eram sigură că corpul meu are nevoie de un detox.” Așadar, a intrat pe internet și a început să se documenteze.

“Așa am ajuns la TummyTox. Am citit părerile celorlalte fete și m-am gândit, de ce nu?!” Și rezultatele?

În viața Anetei are loc o surpriză

“OK, trebuie să recunosc că eram sceptică la început. Nu m-am așteptat la ceva grandios. Dar wow! Imediat după o săptămână de Draining Drink, apa în exces nu mai era!” A fost de-a dreptul încântată. Îi plăcea că are un abdomen plat din nou. “Mă simt mult mai ușoară. 1 kg de apă se simt ca 2 kg când sunt în corpul tău.”.

Cum după job este mult prea obosită să ajungă la sală, a început să ia Fat Burner Drink în timpul zilei. “Am citit că Fat Burner oferă efectul a 100-minute de exerciții în 20 minutes și m-am gândit că la ceea ce fac eu zilnic, e ca și cum aș face exrcițiile pe o săptămână într-o zi”, spune Aneta glumind.

 “Sunt o nouă persoană acum!”

Când a văzut rezultatele atât de repede pe corp, a prins curaj și s-a automotivat. ”M-a făcut să-mi doresc mai mult. Am devenit mult mai conștientă de alegerile mele alimentare, iar acum sunt într-o formă mult mai bună, per total.” Recomand TummyTox fiecărei fete care are probleme cu greutatea, fără energie și fără motivație. Adică, uită-te la mine, sunt o nouă persoană acum!”