TUMMYTOX blogs.

ANA MARIA: "ESTE MINUNAT, O SCHIMBARE CU ADEVĂRAT VIZIBILĂ PE CORPUL MEU!"

Ana Maria este o coafeză de 25 de ani din Croația. Ne-a mărturisit că a fost supusă mult stresului în ultimii ani, ceea ce i-a afectat sănătatea, a simțit că se scufundă din ce în ce mai adânc, lipsită de energie, iar greutatea ei a început să o ia razna.  

Avea nevoie disperată de o schimbare, așa că la începutul anului a decis să facă ceva ...

image

Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost burta mea umflată ca a unei femei însărcinate

"Deși am reușit să slăbesc în timpul verii, toamna totul se întoarce și sunt din nou nemulțumită. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost că abdomenul meu era mereu umflat (uneori atât de mult încât oamenii ar crede că sunt gravidă)."

La începutul anului, ea a stabilit să facă ceva pur și simplu diferit. A văzut un anunț pe Facebook pentru TummyTox și a decis să ia ceaiul My Skinny Tea, Fat Burner Drink și Magicnesium.

Mi-am înlocuit cafeaua de dimineață cu ceaiul My Skinny Tea

Înainte de a începe să folosesc TummyTox, aveam circumferințele: piept-93cm, talie-81cm, șolduri-100cm și cântăream 69kg.”

Aa fost încântată de livrarea care a ajuns la adresa ei într-un timp record - în doar 2 zile! 

„Mi-am înlocuit obiceiul de dimineață de a bea cappuccino cu ceaiul My Skinny Tea, dar am început și cu o dietă mai sănătoasă și exerciții fizice în fiecare zi cu sala gratuită de fitness online TummyTox.

Asigură-te că bei Fat Burner Drink înainte de a te antrena, în timp ce Magicnesium este utilizat după efort.

A reușit să slăbească 2 kg în doar o săptămână *

„După doar 2 zile am observat o schimbare uriașă, abdomenul nu mai era umflat, am avut mult mai multă energie pe parcursul zilei, digestia mea s-a îmbunătățit mult.

Astăzi se împlinește exact o săptămână de când am folosit TummyTox și rezultatele m-au bucurat foarte mult (piept-91cm, talie-73cm, șolduri-95cm) și greutate 67kg! "*

image

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este importantă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

M-am simțit mult mai bine de când am folosit produsele TummyTox!

Ana Maria a fost încântată de cât de fine au fost aromele ceaiului și băuturii. Deși este doar la început, ea așteaptă cu nerăbdare rezultate și mai bune !!

„Trebuie să recunosc, de când folosesc TummyTox, mă simt mult mai bine. Ce cale mai bună? Digestia mea este mult mai bună, abdomenul nu este umflat ca un balon, am mult mai multă energie pe tot parcursul zilei. "

"Fac multă muncă fizică grea și merg până la 20 km pe jos într-o singură zi. Și indiferent de ce, la sfârșitul zilei am mai multă energie și dimineața când mă trezesc nu mă mai trezesc cu durerea cu care mă trezeam și sunt pregătită pentru o nouă zi. „

Nu mă opresc aici, merg mai departe!

Deoarece a fost mulțumită de rezultate, a decis să încerce și produse noi. „Totul este foarte bine pentru mine. Cea mai mare descoperire a mea este praful de proteine Shape me Shake, care chiar are gust de vanilie și îmi păstrează sentimentul de sațietate pentru mult timp.” 

„Ceea ce este pur și simplu minunat pentru mine este că există o schimbare cu adevărat vizibilă în corpul meu, deoarece grăsimea se topește încet și se transformă în mușchi. Nu pot descrie cât de rău m-am simțit cu 69 kg! Deși am încă mai au straturi de grăsime, eu sunt mai fericită în fiecare zi, pentru că zi de zi când mă uit în oglindă zâmbesc! "

Ana Maria a folosit produsele din pachet: „Un nou an, o nouă eu!” Încearcă și vezi singură ce schimbare se poate realiza cu puțină voință și cu ajutorul potrivit!

Și avem cadouri suplimentare pentru tine! Cu acest pachet oferim un Shaker gratuit și banda noastră de exerciții Booty Band, pentru a-ți facilita și ajunge mai rapid la silueta dorită!

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este importantă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.