TUMMYTOX blogs.

Tendințe de bikini pentru vară 2021

Probabil că nu ai ajuns să îți achiziționezi noul bikini anul acesta sau încă nu ești sigură dacă vei merge la mare.

Dar acesta nu este un motiv pentru a nu-ți cumpăra un costum de baie superb! Și pentru a te ține la curent, am pregătit aceste top 5 tendințe de bikini pentru 2021 + sfaturi despre cum să arăți bombă în el!

image

Știi că cumpărăturile reduc stresul și, chiar dacă nu mergi la mare, poți să îl porți întotdeauna în curte sau să te plimbi prin casă!

1. Animal Print

Te întrebai dacă animal print va mai fi din nou la modă, dar acesta cu noi și anul acesta ... Sau poate nu va ieși niciodată din modă :) 

2. Strălucește

Culorile luminoase de neon sunt de asemenea populare în acest an! Fii sigură, dacă alegi un costum de baie de culoare neon, toți cei de pe plajă te vor observa!

3. Contrast

Contrastul alb-negru este extrem de popular în acest an! Aceasta este cu siguranță alegerea nr. 1 pentru toți iubitorii de combinații de culori.

4. Decupaje dramatice

Cu cât tai mai mult cu atât mai bine! Costumele de baie plictisitoare au ajuns la final, în acest sezon poartă bikini nebunește tăiați!

5. Culori

Costumele de baie colorate sunt total ÎN acest sezon! Arată-le tuturor că au început concediile... fructe tropicale și frunze de palmier ... doar relaxare!

În acest an, mergi cu încredere la plajă (sau plimbă-te prin curte) și arată-ți frumusețea. Pentru a-ți fi mai ușor, ți-am pregătit câteva trucuri cu care vei fii de invidiat într-un nou bikini la modă anul acesta!

Pășește cu încredere!

Nu te ascunde, nu mergi aplecat, ci îndreaptă-ți spatele! Mergi cu încredere pe plajă și arată cu mândrie silueta ta într-un costum de baie frumos. Dacă încerci să mergi dreaptă, postura ta va părea și mai elegantă - burta mai mică și sânii mai mari.

Bea mult pentru abdomen plat

Da, pentru mai puțin balonare trebuie să bei mai mult! Dar nu băuturi acidulate, bere și cocktailuri dulci! În această vară, ia-ți timp pentru o detoxifiere ușoară cu ceaiuri și simte-te tot timpul minunat.

Fi îndrăzneață

Negrul este într-adevăr regina, când vrem să arătăm slabe, dar poate fi și foarte plictisitor! Mai degrabă alege costume de baie cu un imprimeu în această vară! Printurile tropicale sunt distractive și vor reprezenta o distragere de la părțile corpului pe care vrei să le ascunzi.

Costumele de baie „Color Block” vor crea, de asemenea, o iluzie optică și vor scoate câțiva centimetri în jurul șoldurilor - complet, fără efort! Poți alege costume de baie cu dungi orizontale, care îți vor prelungi vizual corpul.

Pachet Transformare Totală de vară

Pachetul Transformare Totală te va ajuta să mergi pe plajă cu și mai multă încredere! Conține cel mai bine vândut ceai Skinny Me, care va avea grijă de o detoxifiere ușoară de vară și va excreta excesul de apă pentru a-ți menține stomacul plat (îl poți bea și sub formă de ice tea), Slim Tummy Caps pentru a suprima dorința de mâncare și Fat Burner care va topi grăsimea și câteva kilograme în plus înainte de a merge la plajă.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-60%
Preț special 122,00  RON Preț obișnuit 305,00  RON
Vezi produsul