Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Contactează-ne la: 312295205

Blog

Cod S.O.S. de sărbători

Nu te panica încă! TummyTox este aici pentru a te ajuta! Pentru că știi ce spun, ce poți face azi, nu lăsa pe mâine... Așadar, anul acesta, am decis să împiedicăm ca noul 2020 să înceapă cu o senzație teribilă de balonare și supraponderale!

Știm cu toate ce ne așteaptă acum! Sărbători, mâncare, petreceri de Crăciun, festivități ...

Dar anul acesta va fi altfel! Anul acesta suntem aici pentru a îți facilita întregul proces și pentru a mânca și bea tot ce este bine, fără să îți  faci griji!

Hotel MAMA

Știi senzația când te întorci în bucătăria mamei după mult timp și toată mâncarea este atât de bună încât trebuie să mănânci totul? Oooo da, am fost acolo, am făcut-o și pe asta! De aceea, cunoaștem sentimentul a doua zi, dar cel mai important știm cum să îl prevenim!

S.O.S. pachet de sărbători

Datorită acestor situații am conceput S.O.S. pachet de sărbători, garantat pentru a te ajuta:

Împiedică burtica umflată de vacanță,
Topește grăsimile și caloriile mult mai rapid,
Menține-ți greutatea și după sărbători,
Păstrează glicemia scăzută,
Curăță corpul de toxine,
Păstrează o siluetă subțire pentru petrecerea de Revelion.
Dar, desigur, îți recomandăm, de asemenea, să te miști un pic, pentru că nu suntem bunicuțe până la urmă. Dar suntem foarte aproape!

 

S.O.S. pentru zilele de vară - Slim body

O forță care lovește 3 direcții: balonare, celulită și slăbire

S.O.S. pentru zilele de vară - Slim body -63%

Pret normal: 286,00 RON

Prețul tău: 105,00 RON

× Inchide

Așadar, dacă combini pachetul SOS cu puțin exercițiu (știi că, la temperaturi reci, poți topi mai multe calorii în timp ce faci exerciții?) Nici biscuiții și nici prăjiturile nu pot strica linia divină.

Poți mânca și bea aceste sărbători fără să strici silueta!
Am pregătit aceste 3 produse fenomenale (ceaiul Skinny Me, Fat Burner și Flat Tummy Caps) care conțin doar ingrediente naturale, dizolvă grăsimile, elimină excesul de apă și menții o siluetă subțire.

Am împachetat absolut tot ce ai nevoie pentru a supraviețui acestor sărbători fără dificultăți digestive și alte probleme, pentru a te bucura de orice mușcătură fără un pic de conștiință și pentru a străluci ca o stea într-o rochie perfectă pentru o petrecere de Revelion!

Înapoi la blog