TUMMYTOX blogs.

Cod S.O.S. de sărbători

Nu te panica încă! TummyTox este aici pentru a te ajuta! Pentru că știi ce spun, ce poți face azi, nu lăsa pe mâine... Așadar, anul acesta, am decis să împiedicăm ca noul 2020 să înceapă cu o senzație teribilă de balonare și supraponderale!

image

Știm cu toții ce ne așteaptă acum: sărbători, mâncare,  filme de Crăciun și ... mai multă mâncare.

Deoarece anul acesta petrecem și mai mult timp acasă și vizităm frigiderul tot timpul, noi de la TummyTox am decis să facem această vacanță și mai plăcută și să ne asigurăm că poți bea și mânca orice doriți fără a face față consecințelor negative .

Acum, mai mult ca oricând, merităm o vacanță bună 

Da, anul acesta Crăciunul va fi complet diferit și probabil că nu vei avea ocazia să-l petreci cu cei dragi și îți va fi dor de bucătăria mamei.

Dar, în pofida tuturor, merită să îți faci vacanța de Crăciun cu adevărat specială și acest lucru înseamnă, de asemenea, să te răsfeți . Cu toate acestea, cunoaștem sentimentul de vinovăție a doua zi ... de aceea am decis să facem ceva și să nu te lăsăm să îți petreceți restul sărbătorilor mustrându-te că te-ai aruncat în mâncare...

S.O.S. pachet de sărbători

Datorită acestor situații am conceput S.O.S. pachet de sărbători, garantat pentru a te ajuta:

Împiedică burtica umflată de vacanță,
Topește grăsimile și caloriile mult mai rapid,
Menține-ți greutatea și după sărbători,
Păstrează glicemia scăzută,
Curăță corpul de toxine,
Păstrează o siluetă subțire pentru petrecerea de Revelion.
Dar, desigur, îți recomandăm, de asemenea, să te miști un pic, pentru că nu suntem bunicuțe până la urmă. Dar suntem foarte aproape!

 

Așadar, dacă combini pachetul SOS cu puțin exercițiu (știi că, la temperaturi reci, poți topi mai multe calorii în timp ce faci exerciții?) Nici biscuiții și nici prăjiturile nu pot strica linia divină.

Poți mânca și bea aceste sărbători fără să strici silueta!
Am pregătit aceste 3 produse fenomenale (ceaiul Skinny Me, Fat Burner și Flat Tummy Caps) care conțin doar ingrediente naturale, dizolvă grăsimile, elimină excesul de apă și menții o siluetă subțire.

Am împachetat absolut tot ce ai nevoie pentru a supraviețui acestor sărbători fără dificultăți digestive și alte probleme, pentru a te bucura de orice mușcătură fără un pic de conștiință și pentru a străluci ca o stea într-o rochie perfectă pentru o petrecere de Revelion!

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII / REDUCEREA RETENȚIEI DE APĂ
-66%
Preț special 130,00  RON Preț obișnuit 378,00  RON
Vezi produsul