TUMMYTOX blogs.

“Pentru prima dată, un supliment de slăbire a funcționat cu adevărat pentru mine, și rapid!”

Bună! Mă numesc Emily și am 34 de ani. Astăzi vreau să vă împărtășesc experiența mea de slăbire cu pachetul Express Body Shaper de la TummyTox.

slimming success with Express Body Shaper

Întotdeauna m-am luptat cu excesul de greutate. La fel ca mulți alții, am încercat diverse diete și programe de antrenament - de la zumba la ciclism și chiar înot. De asemenea, am încercat o mulțime de suplimente, toate promițând să mă ajute să scap de acele kilograme încăpățânate. Dar, să fim sinceri, nu mă pricep prea bine să mă țin de ceva dacă nu văd rezultate rapide.

E ca și cum răbdarea mea se lovește de un zid și caut următoarea soluție "magică" să mă ajute să slăbesc și să îmi mențin motivația.

Am observat schimbări după o lună

Vara trecută, când prietena mea cea mai bună, Sarah, mi-a sugerat să încercăm amândouă pachetul Express Body Shaper de la TummyTox, am fost de acord, dar mai mult de amuzament. Nu mă așteptam deloc sau aproape deloc să fie diferit de data aceasta. Când au sosit produsele, am fost puțin surprinsă pentru că acesta conținea și un produs pentru echilibrarea hormonală. Nici unul dintre suplimentele pe care le încercasem nu menționase vreodată legătura dintre hormoni și pierderea în greutate.

Utilizarea produselor a fost foarte ușoară. Pachetul constă în 2 băuturi și 1 supliment sub formă de capsule și tot ce a trebuit să fac a fost să consum 1 băutură și să iau 1 capsulă zilnic. Și, în plus, băuturile aveau un gust bun, așa că abia așteptam să le beau de fiecare dată! Când s-a încheiat prima lună, nu-mi venea să-mi cred ochilor. Slăbisem! Pentru prima dată, un supliment de slăbire chiar funcționa pentru mine, și rapid! Am fost în culmea fericirii și m-am simțit motivată așa cum nu mă mai simțisem de mult timp.

Am comandat imediat un alt pachet și am decis să mai continui încă o lună. Am fost uimită când am văzut că cifrele de pe cântarul din baie continuau să scadă fără să fie nevoie să recurg la schimbări drastice.

Express Body Shaper m-a ajutat să-mi redefinesc corpul și încrederea în mine însămi

Folosirea pachetului Express Body Shaper a schimbat cu adevărat lucrurile pentru mine și m-a inspirat să fac și mai mult. În primul rând, am început să renunț la mâncarea nesănătoasă și am inclus mai multe legume și alte alimente sănătoase în dieta mea. De asemenea, am început să fac câteva antrenamente ușoare acasă, urmărind videoclipuri de pe YouTube. Mișcarea m-a făcut să mă simt minunat, așa că am decis să trec la pasul următor. Pierderea greutății inițiale mi-a dat imboldul de care aveam nevoie pentru a merge alături de prietenii mei la o sală de sport fără să mă simt stânjenită.

Patru luni mai târziu abia mă recunosc când mă uit la fotografii vechi. Am slăbit 8 kilograme, dar nu e doar atât. Nu mă mai simt balonată, am o dispoziție mai bună, dorm ca un bebeluș și am mai multă energie decât înainte.

Dar ceea ce m-a uimit cu adevărat a fost modul în care acest pachet s-a concentrat pe echilibrarea hormonilor. Cred sincer că asta a fost piesa lipsă care a făcut ca toate celelalte să se îndrepte pentru mine. Niciunul dintre suplimentele pentru pierderea în greutate pe care le-am încercat nu a tratat importanța hormonilor și cred că acesta este motivul pentru care nu au funcționat pentru mine. Acum le spun tuturor prietenelor mele despre acest pachet. Dacă pe mine m-a ajutat să fac o schimbare atât de mare, știu că le poate ajuta și pe ele.Produse pentru tine

PROGRAM PENTRU 30 DE ZILE
-55%
Preț special 190,00  RON Preț obișnuit 423,20  RON
Vezi produsul
ECHILIBRU HORMONAL
-30%
Preț special 92,99  RON Preț obișnuit 133,00  RON As low as 82,99  RON
Vezi produsul