TUMMYTOX blogs.

Pierdere în greutate cu cafea? DAAAA!

Dacă adori să te bucuri de o ceașcă delicioasă de cafea în fiecare dimineață ... atunci ești în locul potrivit. Îți prezentăm cafeaua Tummy pentru a pierde în greutate!

image

Mirosul de cafea ne trezește simțurile și imediat ne simțim mai bine.

Cu multe secole în urmă, cafeaua a devenit o parte obligatorie a zilei pentru multe națiuni și culturi, dar ceea ce o face atât de specială, îți vom dezvălui mai jos.

Cafeaua ajută la dizolvarea grăsimilor

Cafeaua este cunoscută pe scară largă pentru stimularea energiei și îmbunătățirea stării de spirit, dar ceea ce poate nu ai știut este că, cafeaua ajută la pierderea în greutate! Nu ai auzit greșit! Din cauza conținutului de cafeină, cafeaua poate stimula pierderea în greutate.

Și studiile au confirmat că, cofeina accelerează metabolismul și favorizează topirea grăsimilor. Un studiu a descoperit că, 33 de subiecți care beau cafea care conține 6 mg de cofeină la 1 kilogram de greutate corporală, consumau mai puține calorii decât cei care beau mai puțină cofeină sau nu beau deloc cofeină.

Ce este o dietă de cafea?

Dieta pe bază de cafea a devenit cunoscută cu ajutorul The Love Lover's Diet de Dr. Bob Arnot.

Dr. Arnot susține că a consuma cafea de mai multe ori pe zi poate accelera metabolismul, poate topi mai multă grăsime, poate opri acumularea de grăsimi și reduce pofta de mâncare.

Și-a obținut inspirația pentru carte după ce a explorat viața oamenilor de pe insula greacă Ikaria. Pe acea insulă a descoperit o populație mare de oameni în vârstă foarte sănătoși.

El consideră că o cantitate mare de cafea pe care o beau acești oameni, care este plină de antioxidanți, este responsabilă pentru sănătatea și viața lor lungă .

Cum funcționează de fapt o dietă cu cafea?

Planul de dietă pentru cafea conține minimum 3 căni (720 ml) de cafea pe zi. De asemenea, se recomandă cafeaua prăjită ușor, deoarece conține mai mulți polifenoli și antioxidanți.

Și cu siguranță subliniază faptul că zahărul, laptele sau crema de cafea trebuie evitate. În plus, recomandă o masă de smoothie bogată în fibre.

Alte mese ar trebui să fie sărace în calorii, sărace în grăsimi și bogate în fibre din cereale integrale, fructe și legume. De asemenea, autorul avertizează evitarea alimentelor procesate, cum ar fi cele congelate.

Doar 1 cană pe zi este suficientă!

Deși Dr. Arnot recomandă 3 căni, uneori pur și simplu nu avem timp să pregătim și să bem atâta cafea ...

De aceea, la TummyTox am venit cu o cafea și mai bună care conține toate beneficiile unei cafele obișnuite + am adăugat câteva ingrediente pentru pierderea în greutate! Dar nu numai asta, modelat pe Dr. Arnota, cafeaua noastră nu are aditivi pentru lapte, dar are fibre care se păstrează mai mult timp !

Vă prezentăm Tummyccino!

Conține:

  • Extractul de Garcinia cambogia , un bine-cunoscut suprimant al apetitului, funcționează și împotriva noilor celule grase și ajută la menținerea greutății dorite.
  • Extract de cafea verde - Studiile au arătat că, cafeaua verde are un potențial mare de topire a grăsimii. Atunci când consumă 400 mg pe zi, utilizatorii au pierdut în greutate.
  • Extract de guarana - excelent pentru stimularea energiei, în același timp accelerarea metabolismului.
  • Cafea instantanee - te va ține concentrată și în alertă! De asemenea, cafeina este cunoscută pentru accelerarea metabolismului.
  • Inulina cicoare - fibre prebiotice care au un efect pozitiv asupra microflorei intestinale. De asemenea, ne ajută să ne simțim plini pentru o lungă perioadă. 

Tummyccino te va ajuta să rămâi concentrată mult timp, dar și să îți menții silueta subțire ! Și știi ce este mai bun dintre toate? Tummyccino nu are consecințe nedorite precum cafeaua obișnuită instant (nervozitate și prăbușire).

Schimbă-ți cafeaua de dimineață cu Tummyccino și simte valul energiei. Sau bea-l în loc de desertul de după-amiază. Nu vei avea nicio poftă de dulciuri și talia ta va fi mai aproape de scopul tău.

Produse pentru tine

CAFEA CARE ARDE GRĂSIMEA
-40%
Preț special 106,00  RON Preț obișnuit 176,08  RON
Vezi produsul
CAFEA CARE ARDE GRĂSIMEA
-40%
Preț special 118,00  RON Preț obișnuit 196,74  RON
Vezi produsul