TUMMYTOX blogs.

Învaţă să slăbeşti corect şi eficient!

Câteodată ne uităm în oglindă şi ne dorim o schimbare pe care noi o considerăm propice pentru corpul nostru, pentru starea noastră de spirit.

Dar, înainte de a începe orice cură de slăbire, răspunde-ţi la aceste întrebări.

image

1. Care sunt motivele pentru care vrei să slăbeşti?

Pierderea kilogramelor e un stres în plus, aşa că gândeşte-te dacă ai într-adevăr nevoie sau e doar un moft.

2. Cât de bine te cunoşti?

Eşti ambiţioasă? Gândeşte-te la ce poţi renunţa din alimentaţia ta zilnică şi la ce nu. Dacă îţi impui restricţii prea drastice este posibil să nu reuşeşti să duci până la capăt dieta.

3. Stabileşte-ţi un obiectiv clar, măsurabil şi posibil de atins,

cum ar fi “Vreau să slăbesc de la 68 kg la 61 kg în 3 luni”. Aşa îţi poţi măsura corect rezultatele şi îţi va fi mult mai uşor să atingi ţinta.

 Din diferite motive căutăm o soluţie pentru a slăbi fără să ne străduim deloc, numai că aşa ceva nu se poate. Există produse minune care promit să slăbeşti o mulţime de kilograme în timp record fără să faci nimic, dar astfel de produse nu sunt eficiente fără anumite compromisuri.

Soluţia este să slăbeşti sănătos.

- Mănâncă sănătos

Nu trebuie să te înfometezi ca să slăbeşti. Alcătuieşte-ţi o dietă zilnică sănătoasă şi respect-o timp îndelungat. Cea mai potrivită e dieta mediteraneană, un stil echilibrat de a mânca. Încearcă să înlocuieşti cina cu fructe, iaurt sau lapte cu fulgi şi bea zilnic cel puţin 2 litri de lichide.

- Apucă-te de exerciţii fizice

30 de minute zilnic de alergat, mers pe jos sau bicicletă ergonomică te vor ajuta să ai un corp zvelt şi armonios.  Bicicleta ergonomică are avantajul unei foarte bune detoxifieri.

- Slăbeşte natural

Noi îţi recomandăm Ultra SLIM, pachet format din Fat Burner şi Skinny Me Tea.

Skinny Me Tea conţine ceai Pu-erh, care consumat regulat ajută ficatul să sintetizeze mai bine grăsimea introdusă prin hrănire, evitând acumularea acesteia în organism sub formă de adipe.

Skinny Me Tea elimină toate toxinele din organism şi accelerează metabolismul şi scade pofta de mâncare.

Fat Burner conține ingredientul activ brevetat Carnipure ™, singura formă pură de L-carnitină. Carnitina este un aminoacid natural, foarte important în corpul nostru, pentru că este o parte din producția de energie.S-a dovedit clinic că Fat Burner Drink te ajută să arzi până la 16% mai multă grăsime și reduce greutatea corporală de până la 5 ori. 

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-50%
Preț special 107,00  RON Preț obișnuit 213,76  RON
Vezi produsul