TUMMYTOX blogs.

CEAIUL CARE TE VA AJUTA SĂ PORȚI COSTUMUL DE BAIE CU MÂNDRIE

pierzi în greutate cu ceai? Crede cineva acest subiect atât de discutat?

Dragă fată Tummy Tox, poate ți se pare de necrezut, dar da, așa este! Ai auzit vreodată despre Pu-erh și efectele sale de topire a grăsimilor? Dacă nu citește mai departe!

image

Pu-erh, nu vei crede, dar funcționează similar cu arzătoarele de grăsimi! Este cunoscut la nivel mondial  ca un arzător de grăsimi.  Și asta nu este totul!

Pu-erh, ceai-minune

Este un ceai chinezesc celebru, care se bea cel mai frecvent după masă. Ceaiul Pu-erh conține antioxidanți care împiedică radicalii liberi să îți distrugă corpul. Ajută la eliminarea lor, astfel încât să nu apară boli și răceli. Nu numai că, ajută și sănătatea pielii să fie întotdeauna tânără și radiantă. 

Medicina tradițională chineză spune că acest ceai  are grijă de echilibrul corpului nostru, nu are energie yin și yang, dar este complet neutru. Dacă bem acest ceai, ne putem găsi echilibrul prin energia crescută, starea de spirit pozitivă și ne simțim extrem de bine.

1 cană pe zi pentru topirea grăsimii

O altă caracteristică excelentă a ceaiului Pu-erh este că ajută la eliminarea toxinelor din organism care împiedică pierderea în greutate. Ceaiul poate fi băut de fiecare dată când vrei să îți cureți organismul, te va ajuta să îmbunătățești digestia și să digeri cu ușurință mesele grele.  

Una dintre cele mai importante caracteristici ale ceaiului Pu-erh este ajutorul său în digestie și metabolism. Are capacitatea de a opri sinteza acizilor grași. Dacă bei o ceașcă de ceai după prânz, te va ajuta imediat să topești excesul de grăsime !

Și pentru că Pu-erh este o adevărată stea printre ceaiuri, ea este în ceaiul nostru Skinny Me!

Alte super-ingrediente ale ceaiului Skinny Me

În  procesele de metabolism mai acționează rădăcina unui ciulin mare și fructul de fenicul. Feniculul  ajută, de asemenea, la pierderea în greutate, deoarece  suprimă foamea  și accelerează digestia grăsimilor din alimente.

Ce zici de toxinele din organism?

Știm cu toții că cel mai comun vinovat pentru pierderea în greutate nereușită sunt toxinele  care persistă în organism. Frunzele de lucernă și fructele de mure negru  asigură că organismul este complet curățat de toxine și că acestea sunt excretate.

Ceaiul Skinny Me va fi cel mai bun aliat al tău în lupta pentru silueta pe care vrei să o obții până la vara!Amestecul selectat de ingrediente cu substanțele lor active te vor ajuta să dizolvi grăsimea mai rapid și mai eficient.

Alături de cel mai apreciat ceai al TummyTox, din ce în ce mai multe fete aleg combinația mai puternică a ceaiului SkinnyMe cu Ceaiurile DailyKick & SleepTight.

Ceaiul de zi: datorită lui vei folosi straturile de grăsime proprii în energie. O combinație specială de ceai verde, frunze de urzică, fenicul dulce și semințele de chimen stimulează și reduce senzația de umflare și balonare și accelerează metabolismul.

Ceaiul pentru noapte: ajută la somn, inhibă pofta de mâncare seara și activează detoxificarea. Ingredientele noastre active (coajă de portocală, hamei, melissa și lemongrass) stimulează procesele naturale de purificare a corpului. Cu ajutorul lor, organismul se regenerează foarte mult și bine și te pregătește pentru o nouă zi - fără stres și flatulență.