TUMMYTOX blogs.

Acum este momentul pentru a sprijini sistemul imunitar!

Îți prezentăm un nou jucător în susținerea sistemului imunitar!

image

Oricât ai dori să-ți faci bagajele, să-ți setezi răspunsul automat „Pa, sunt plecată în Bali!” și să iei următorul zbor către Bali, se pare că o vacanță la clime mai calde, cel mai probabil nu se va întâmpla curând.

Restricțiile actuale de călătorie și măsurile de distanțare socială nu trebuie să-ți afecteze starea de spirit. Poate fi necesară puțină inventivitate atunci când vine vorba de menținerea în formă și sănătate în aceste vremuri neobișnuite, dar nu-ți putem permite să fii sedentară în această iarnă - noi credem în tine!

Exercițiile fizice regulate, o dietă echilibrată și timp acordat propriei persoane, însoțite de o ceașcă din băutura fierbinte favorită pe timp de iarnă sunt un prim pas bun pentru menținerea corpului puternic și minții ascuțite, dar nu trece cu vederea acest aliat esențial atunci când vine vorba de protejarea imunității: vitamina D!

Ce este vitamina D și de ce este atât de importantă?

Vitamina D, supranumită vitamina soarelui, deoarece este produsă în piele atunci când ne expunem la lumina solară, este cunoscută mai ales pentru următoarele:

  • Menținerea sănătății oaselor și a mușchilor. Este necesară pentru oase și mușchi puternici. Ajută corpul să absoarbă calciu și fosfor din dieta noastră, lucru esențial pentru sănătatea oaselor; studiile au constatat, de asemenea, că vitamina D în formă activă poate ajuta la optimizarea funcției musculare.
  • Echilibrul sistemului imunitar. Vitamina D reglează și întărește funcția sistemului imunitar și este un factor important în protecție în această perioadă în care ai cel mai mult nevoie de ea.

Insuficiența vitaminei D poate fi o problemă majoră

Aportul insuficient de vitamina D este o problemă cu care se confruntă un număr tot mai mare de oameni din întreaga lume.

Ai observat că nu trece nicio răceală pe lângă tine fără să o prinzi.Pe lângă asta, îți mai sună ceva cunoscut? Poate toate?

  • Te simți obosită tot timpul.
  • Ai dureri la nivelul oaselor și mușchilor.
  • Îți cade părul.
  • Te simți indispusă fără niciun motiv.

Aceasta ești tu în ultimele luni, nu-i așa?

Toate acestea ar putea însemna că-ți lipsește vitamina D.

Din păcate, lumina naturală a soarelui pentru mulți dintre noi nu oferă nivelul necesar de vitamine (mai ales între sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii mai), așa că trebuie să căutăm și alte surse.

Vitamina D din alimente

Încearcă să incluzi în mod regulat următoarele surse naturale de vitamina D în dietă pentru a oferi un impuls suplimentar imunității:

  • Somon
  • Sardine
  • Gălbenuș de ou
  • Crevete

După cum vezi, acestea nu sunt tocmai alimente pe care le consumăm în fiecare zi. Obținerea unui aport suficient de vitamina D care crește imunitatea este, din păcate, dificilă doar din lumina solară și doar prin dietă, dar, din fericire, există suplimente disponibile care asigură că primești un aport suficient.

TummyTox VITAMINA D3 în capsule

Dacă încă nu ai adăugat vitamina D3 în dieta ta, acesta este un moment bun ca să o faci.

Inconveniențele sezoniere sunt aproape inevitabile și cu siguranță nu dorești să petreci și mai mult timp în casă în acest an, darămite în pat, luptându-te împotriva unei alte boli!

VITAMINA D3 de la TummyTox conține o formulă puternică cu 4000 IU (100 μg) de vitamina D3 în capsule mici, ușor de înghițit, fără coloranți artificiali.

Deci, dacă vrei să adaugi un singur supliment la rutina zilnică în următoarele săptămâni, acesta trebuie să fie, fără îndoială, Vitamina D3!

*Surse: 
1. https://www.bmj.com/content/356/bmj.i6583
2. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0239799