SILVIA: „MOTTO-UL MEU DATORITĂ TUMMYTOX? MĂ SIMT BINE ÎN PIELEA MEA! "

Silvia este o tânără studentă universitară de 19 ani care s-a trezit că se confruntă cu o schimbare majoră în corpul ei odată ce a intrat în faza adolescenței. Dar, datorită voinței de fier , a activității fizice inevitabile și a produselor TummyTox, ea a reușit în cele din urmă să se simtă în largul său după o perioadă foarte lungă de timp. Descoperă povestea ei frumoasă și incitantă în acest articol.

În ciuda fizicii sale atletice în mod natural, corpul Silviei s-a schimbat în timp

Silvia a fost întotdeauna o mare iubitoare de sport, de fapt a practicat baletul încă de când era foarte tânără. Acest lucru a determinat-o să dezvolte un corp atletic și un corp puternic și durabil . Cu toate acestea, în creștere și care intră în etapa de dezvoltare , Silvia a observat că ea a început încet să ia în greutate mai întâi în unele puncte critice (sani, Stomacul și coapsele) și apoi pe tot restul corpului ei .

„ În copilărie am fost întotdeauna un copil căruia îi plăcea să mănânce și care era liniștit foarte slab. Cu toate acestea, în adolescență și în perioada de dezvoltare, am început să-mi simt corpul schimbându-se . Sânii au început să crească, la fel și șoldurile, stomacul și coapsele. Pe măsură ce ne îngrășăm, în timp creșterea în greutate a implicat întregul corp ”.

Nu a fost ușor pentru Silvia să accepte aceste schimbări ...

Fiind dansatoare, aspectul fizic a avut întotdeauna o mare importanță pentru ea, motiv pentru care a fost deosebit de dificil pentru ea să se împace cu schimbările din corpul ei.

„Corpul meu m-a făcut mereu să mă simt inconfortabil. Chiar și când eram mai subțire, eram constant presat și judecat după aspectul meu fizic . Când am început să mă umflez în adolescență, a fost cu adevărat dificil ... Am suferit mult , nu mi-a plăcut , nu m-am acceptat și am încercat să mă ascund sub hainele libere. Am trecut de la abordări foarte sănătoase la mâncare la diete total destabilizatoare, absurde și rigide pe care mi le-am autoimpus cu autoritate . "

Silvia a decis să-și schimbe dieta și stilul de viață, dar fără succes

Silvia ne mai spune cum, în ciuda tuturor măsurilor de precauție luate pentru a evita îngrășarea, toate eforturile ei au fost în zadar ...

 „ Am început să observ umflături difuze vizibil inconfortabile . Prin urmare, am decis să -mi schimb abordarea față de mâncare și stilul meu de viață , care au devenit mai atenți și mai sănătoși . Din păcate, nimic nu a ajutat (sau poate că a limitat doar daunele), pentru că nu mai puteam pierde excesul de 10 kilograme pe care le câștigasem în mai puțin de 2 ani * ".

Silvia a trebuit să lupte de ani de zile cu metabolismul lent, o digestie non-optimă și constipație , dar, din fericire, a găsit alinare în sport, ceea ce a ajutat-o să se simtă mai bine și să învețe să aibă mai multă răbdare . În plus, a reușit să aibă și un aliat excelent alături: TummyTox !

Produsele TummyTox i-au atras imediat atenția

Silvia a dat peste una dintre reclamele noastre pe Instagram și a găsit produsele TummyTox extrem de interesante datorită formulării lor în întregime naturale și a beneficiilor lor Deși inițial era puțin ezitant să cumpere, a decis totuși să le ofere o oportunitate: la urma urmei, nu a fost nimic de pierdut încercând !

„Timp de săptămâni am vizitat site-ul oficial TummyTox privind produsele puțin ezitant, pentru că nu știi niciodată la ce să te aștepți de la produsele cumpărate de pe internet. În cele din urmă, însă, se apropia o perioadă în care am început un drum important în viața mea și am vrut să fiu pregătită. Așa că m-am gândit: de ce să nu încerc? Și iată-mă! "

Când a încercat produsele TummyTox, a fost uimită de eficiența lor!

Silvia a decis să înceapă cu Skinny Me Tea și Happy Enzymes și le-a încercat timp de 3 săptămâniCând a observat primele schimbări? Chiar de la început!

„Skinny Me Tea m-a eliberat de excesul de lichid din coapse și brațe și Happy Enzymes m-au ajutat să-mi curăț stomacul și intestinele mai ușor și m-am simțit mai puțin grea”.

Skinny Me Tea a fost partenerul ideal de antrenament

Cine ar fi crezut că un ceai ar putea fi partenerul ideal pentru antrenament? Cu siguranță nu Silvia...

„Skinny Me Tea m-a ajutat să nu simt foame, să mă hidratez în timpul antrenamentului fizic și să scap de toxineA adus numeroase beneficii corpului meu și am fost uimită de cât de mult poate face o simplă ceașcă de ceaiPicioarele au devenit mai ușoare și la fel și restul corpului, dându-mi o senzație de stare de bine răspândită ”.


Cu Happy Enzymes, în cele din urmă și-a luat rămas bun de la balonare și probleme intestinale

Dar cea mai mare ușurare pentru Silvia a fost că a reușit să găsească în cele din urmă o soluție la cele mai mari probleme ale sale: balonarea și indigestia !

„Enzimele au fost aliatul meu preferat. Balonarea este acum în cele din urmă sub control ! Cu Happy Enzimes am putut să merg regulat la baie, ceea ce era foarte greu pentru mine, și să elimin excesul de aer din stomac ”.

 

Jurnalul motivațional a fost, de asemenea, de mare ajutor

În această călătorie sinuoasă către perfecționarea personală , Silvia a învățat să intre în contact și mai mult cu corpul ei și să aibă o mai mare conștientizare de sine :

„ Acum, în sfârșit, la vârsta de 19 ani, pot spune că mi-am schimbat în continuare abordarea față de corpul meu, într-un mod mai conștient și mai matur și că reușesc, în pași mici, să mă fac mai bine zi de zi . Jurnalul motivațional a fost, de asemenea, foarte util pentru mine, mi-a permis să deschid ochii și să fiu sincer cu mine . Drumul este încă foarte lung, dar cu TummyTox ar putea fi mai puțin chinuitor ”.

Acum este timpul ca Silvia să înflorească!

Silvia nu a văzut schimbări doar la nivel fizic, ci și la nivel psihologic. Acum este timpul pentru un nou început pentru ea !

„Astăzi pot spune că mă simt mult schimbat și, chiar dacă tot mă lupt să mă accept , am învățat să mă ascult , să încerc să înțeleg care sunt nevoile reale ale corpului meu și să le susțin . Am învățat să nu mă judec , să fiu prietenul meu și să fiu în pace . Corpul meu este templul sufletului meu și trebuie să încerc să-i fac să trăiască în armonie. Este o călătorie lungă, cea a acceptării, dar astăzi am găsit răbdarea și hotărârea necesare pentru a lupta în fiecare zi ”.

Mulțumim Silvia pentru mărturia ta minunată și mult noroc pentru viitor din partea întregii echipe TummyTox!

* [Efectele produselor pot diferi de la persoană la persoană și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratamentului sau vindecării bolilor.]

Produse pentru tine