TUMMYTOX blogs.

Sfaturi de frumusețe pentru toamnă: cum să protejezi pielea și părul

Sănătatea pielii și a părului este adesea centrul atenției. Se știe că este important să îngrijești pielea și părul zilnic și să le hrănești pentru a le ajuta să lupte cu factorii care le slăbesc și accelerează procesul de îmbătrânire.

image

În industria cosmetică există o mare varietate de produse pentru repararea daunelor și îmbunătățirea aspectului părului și pielii. Se merită de asemenea de încercat tratamente naturale alternative care au același efect de regenerare. Iată 8 cele mai tari trucuri pentru frumusețea pielii și părului.

1. Folosește apă rece

Știm că dușul sub apă fierbinte este relaxant și plăcut, dar nu este cea mai bună alegere dacă dorești păr și piele mai sănătoase. De ce? Pentru că apa fierbinte le usucă, distruge uleiurile naturale și face pielea mai susceptibilă la problemele ulterioare. Cu toate acestea, apa rece acționează ca un tonic natural și este ideală pentru menținerea pielii tonifiate și pH-ului natural al părului.

2. Evită expunerea la soare

Razele UV distrug celulele și provoacă alterări, uneori ireversibile. Expunerea îndelungată la soare are efecte grave asupra frumuseții noastre.

3. Ulei de cocos

Uleiul de cocos este un ingredient natural ideal pentru hidratarea și regenerarea pielii și părului. Conține vitamina E și acizi grași esențiali. Are proprietăți antioxidante care repară, hrănesc și mențin hidratarea.

4. Urmează o dietă echilibrată

Nu uitați că tipul de dietă pe care îl urmezi afectează întregul corp, nu doar kilogramele. Prin urmare, este important să consumi alimente bogate în antioxidanți, vitamina E, apă, fibre și săruri minerale.

5. Bea sucuri și smoothie-uri

Nu doar pentru sănătatea generală, dar și pentru frumusețe, este esențial să facilitezi munca organelor care curăță corpul și care sunt responsabile de filtrarea și eliminarea toxinelor acumulate. Sucurile și smoothie-urile de fructe și legume sunt bogate în nutrienți și antioxidanți care stimulează detoxifierea.

6. Fii activă

Exersarea este unul dintre cele mai bune obiceiuri pentru menținerea sănătății, frumuseții și tinereții. Pe măsură ce transpirăm, corpul nostru se detoxifică, ceea ce înseamnă că scapă de toxine și oxigenează celulele, le repară și îmbunătățește sănătatea pielii.

7. Consumă acizi grași omega 3

Acestea sunt substanțe nutritive esențiale pe care organismul nu le poate sintetiza singur, dar pot fi introduse prin consumul anumitor alimente. Atunci când corpul nu primește suficient din acești nutrienți, rezultatul poate fi căderea părului sau pielea uscată.

8. Bea apa

Apa este cea mai sănătoasă băutură pentru corpul nostru. Are un rol important în îngrijirea părului și a pielii.

9. Incorporează produsele naturale TummyTox în rutina ta zilnică!

Beauty Drink cu colagen marin și acid hialuronic va avea grijă  de frumusețea părului, pielii și unghiilor tale! Va oferi strălucire și hidratare pielii, elasticitate părului și rezistență unghiilor!

Masca K-wowcurăță, îndepărtează impuritățile și tonifică pielea. Cu ea, vei avea cele mai frumoase fotografii #nomakeup și te vei bucura de o piele naturală frumoasă și strălucitoare!

Shine Bright sunt drajeuri gumate 100% vegane care conțin biotină,vitamina C și E,extract de ceai verde și cofeină. Îți vor face pielea mai frumoasă și moale, părul mai gros și mai puternic, unghiile mai tari și îți vor oferi doză de energie.