TUMMYTOX blogs.

7 sfaturi despre cum să slăbești fără exerciții fizice

Pentru cei mai mulți dintre noi, acum este momentul în care începem să ne gândim serios să slăbim. Ni se spune că trebuie să facem exerciții fizice ca nebunii dacă vrem să scăpăm de kilogramele în plus înainte de vară.

image

Dar sportul și antrenamentele intensenu sunt pentru toată lumea. Sigur, te poți forța să faci asta, dar cât timp poți să continui așa? Este bine să fii conștientă de tine însăți și să te gândești cu adevărat dacă abordezi transformarea corporală în mod corect.

Dacă planul tău este să transpiri în sala de sport timp de 2 ore în fiecare zi, dar urăști fiecare minut, atunci te-ai pregătit pentru eșec și vei fi doar dezamăgită.

Din fericire, există o altă modalitate de a slăbi!

În loc să faci exerciții fizice, poți, de asemenea:

1. Renunță la băuturile îndulcite. Această mică schimbare poate face o mare diferență. Încearcă să-ți faci un obicei din a bea doar apă, ceai neîndulcit și cafea.

2. Bea multă apă. Experții spun că foamea și setea sunt controlate de aceeași zonă a creierului, ceea ce înseamnă că semnalele sunt adesea confundate. Poți preveni poftele false dacă bei multă apă pe parcursul zilei.

3. Mănâncă fără să faci mai multe lucruri în același timp. Studiile au arătat că mâncăm mai mult atunci când suntem distrași de altceva, cum ar fi când vorbim la telefonul mobil sau ne uităm la televizor. Îți poți ajuta creierul să recunoască mai bine când stomacul tău este plin mâncând fără distrageri.

4.Diminuează porțiile și mestecă mai încet. În loc să renunți cu totul la alimentele tale preferate, încearcă să mănânci porții mai mici, mai încet. Gata cu prânzurile în grabă la birou, fă-ți timp să te bucuri cu adevărat de mâncare!

5. Mergi la o plimbare sau o drumeție cu un prieten. Exercițiile fizice nu trebuie să fie plictisitoare. Dacă porți o conversație grozavă în timp ce o faci, îți va fi mult mai ușor imediat. Și chiar dacă nu este o plimbare obositoare, tot este mai bine decât să stai pe canapea.

6. Consumă mai multe fibre. Fibrele se dilată în stomac ca un burete și, prin urmare, sunt un inhibitor natural al apetitului. Surse bune și sănătoase sunt cerealele integrale, fasolea, fructele și legumele.

7. Sporește în mod natural arderea grăsimilor din corpul tău cu cel mai nou produs al nostru:  My Toned Body!

Acest arzător de grăsimi 5 în 1 super-puternic te va ajuta să obții rezultate vizibile mai repede, indiferent dacă faci sau nu exerciții fizice. Fiecare capsulă conține 26 de ingrediente puternice care lucrează împreună pentru a stimula în mod optim arderea grăsimilor și pentru a-ți oferi energie.