Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Contactează-ne la: 312295205

Blog

Cum să rămâi motivată la antrenamentele de acasă

Auzi și vezi peste tot ... ”este atât de ușor să faci exerciții fizice acasă...” În prezent, internetul este inundat cu „antrenamente la domiciliu” ...

Dar ce se întâmplă dacă ești tipul de persoană care are nevoie de alții pentru a fi motivată? Energia dintr-o sală de fitness sau de gimnastică sunt atât de pline de energie, oameni și vibrații active. Cum poți găsi asta singură?

Dacă acest lucru este valabil pentru tine, avem astăzi câteva sfaturi interesante. Pur și simplu trebuie să începi să privești motivația dintr-o perspectivă diferită. De obicei, credem că acțiunile provin din motivație. Dar trebuie să redăm acest concept. Mai întâi să facem acțiunea și motivația va veni mai târziu. Cum faci?

Formează-ți un obicei 

Fiecare are activitatea preferatăChiar și cele mai mici obiceiuri cum ar fi să bei cafea dimineața, să citești reviste pe balcon sau să te uiți la televizor .

Nu trebuie decât să-ți găsești activitatea preferată, să te bucuri de ea și apoi să faci antrenamentulPoate poți face ambele activități în același timpEste important ca cele două activități să devină împreună un obicei complex.

În acest fel vei începe cu ceea ce iubești și apoi vei trece la o altă parte care îți este ceva mai puțin dragă. Chir dacă nu vă împăcați prea tare la început, fiecare progres contează! Nu trebuie să exagerezi. Regula de bază este să ai grijă de activitatea ta preferată, care devine apoi un exercițiuMotivația va crește zi de zi!

1. Găsește-ți locul preferat

Petreci mult timp pe balcon sau în grădină ? Ai un birou de acasă în care faci niște hobby-uri în timpul liber Intră în acel spațiu și fă-ți un plan:  imediat ce îmi termin activitatea mea preferată, îmi reiau exercițiile!

2. Ascultă muzica preferată

Muzica pozitivă și energică este cea mai bună alegere, ceva care  va relaxa și te va face să și începi în același timp. Credem că vei fi gata de acțiune în doar câteva minute !  

3. Mănâncă fructul tău preferat

Fructele sunt dulci și delicioase - alegerea este minunată și cu siguranță ai fructele preferate (poate mere, kiwi, banane, grepfrut, afine ...). Obține fructele preferate și ia o pauză de fructe înainte de antrenamentȘi nu uita de planul tău: după ce mănânci fructe, faci exerciții.

4. Folosește un supliment alimentar înainte de a face efort

Uneori motivația este dată doar de lucrul în care am investitCând cumperi un supliment alimentar care oferă suport suplimentar pentru exerciții fizice , cu siguranță vei dori să profiți la maxim de investițiile respective.

Dar nu numai asta, cu suplimentul adecvat de nutriție veți obține, de asemenea, mai multă energie pentru a-ți ușura antrenamentul! Încearcă imediat capsulele noastre Carni Fit , această topitorie naturală de grăsimi are un efect deosebit - transformă grăsimea în energie!

Acest lucru înseamnă că vei ochi 2 lucruri dintr-un foc - antrenamentul tău va fi mai eficient, deoarece vei topi mai multă grăsime și vei putea să reziști mai mult timp, deoarece vei avea de două ori mai multă energie

Tummy Tox Carni Fit

Capsule cu L-carnitină care stimulează arderea grăsimilor, îmbunătățește raportul mușchi/grăsime și asigură grăbirea slăbirii

Tummy Tox Carni Fit

Prețul tău: 79,00 RON

× Inchide

Înapoi la blog