TUMMYTOX blogs.

MICHAELA: "SUNT ABSOLUT MULȚUMITĂ DE MINE ACUM"

Michaela este o tânără mamă de 31 de ani care se află în prezent în concediu pentru creșterea copilului. Nu a avut niciodată o problemă cu kilogramele, dar, din păcate, lucrurile s-au schimbat după naștere ...

image

Michaela are un corp sportiv de obicei, dar atunci când ia în greutate, kilogramele sunt văzute pentru prima dată pe fese și coapse. „Nu am avut niciodată o problemă cu silueta mea, asta până la naștere, când am luam până la 20 kg în timpul sarcinii. Am reușit să scap de multe kilograme în timpul alăptării, dar am păstrat ultimele 6 kg, pe care n-am reușit deloc să le elimin. Totul s-a schimbat și nu m-am mai simțit bine în pielea mea. Toate hainele mele erau mici sau îmi erau fixe. Corpul meu era moale și stângaci și de aceea am început să mă îmbrac cu haine mai largi pentru a deghiza totul. "

„Am decis să slăbesc pentru a intra în blugii mei preferați”

„Nu am vrut să cumpăr haine noi. Blugii mei m-au motivat să slăbesc din nou. Așa că am decis să fac ceva în acest sens. Trebuie să recunosc că alergarea a fost ultimul sport pe care l-am putut face în viața mea, dar pentru că este un mod foarte eficient de a tonifia întregul corp, m-am gândit să încerc. Așa că am alergat. Bineînțeles că primele 3 alergări nu au fost deloc ușoare și am simțit panică. Aproape că am vrut să renunț, dar mulțumită soțului meu și sprijinului său, am rămas și după a 5-a oară și cu fiecare trecere a fost din ce în ce mai bine. Așa că a început epoca mea de alergare. ”

A fost convinsă de compoziția naturală și de recenziile clienților mulțumiți

„Am văzut reclama TummyTox pe Facebook când oferta de produse cu reducere de 50% mi-a sărit în ochi. Când am deschis oferta și am citit ceva despre produse, nu am putut rezista și am comandat produsul imediat.
M-a interesat mai ales compoziția naturalăprețurile super accesibile și recenziile clientelor mulțumite .

„Am simțit că aș alerga din nou întreg traseul.”

„De când am început să fac sport, cel mai interesant lucru la băutura Fat Burner Drink a fost că m-a susținut la efort continuu și simțeam cum îmi ard mușchii. Trebuie să spun că am simțit diferența de la prima băutură. Corpul meu a început să se încălzească și nici măcar nu am început să fug și am simțit multă energie în timp ce alergam. Am simțit de parcă voiam să alerg din nou întreg traseul. De atunci m-am îndrăgostit de produs și am comandat produse pentru un an. Nu-mi mai imaginez alergarea fără Fat Burner Drink.

Am observat schimbarea destul de repede pentru că, spre surprinderea mea, m-am îndrăgostit de fugă și am devenit dependentă. Și cred că marea motivație pentru mine a fost produsul Fat Burner Drink, care m-a ajutat să-mi ard grăsimile și să-mi modelez mai repede corpul. Am alergat cu ușurință și energie, transpirând mai mult, așa că nu exista nicio îndoială cu privire la arderea accelerată a grăsimilor. Acum fac sport de 5 ori pe săptămână, iar Fat Burner Drink a devenit o parte indispensabilă a fiecărui sport.

"Mă simt grozav și plină de energie!"

Sunt absolut fericită cu mine și acum câteva luni mi-am revenit și cred că este mai bine decât înainte, mai ales în ceea ce privește silueta. Cea mai mare schimbare este că mă simt grozav și plină de energie! Și trebuie să spun că nu țin nicio dietă, îmi plac chipsurile de cartofi și ciocolata în continuare.

Arzătorul de grăsimi chiar mă motivează incredibil la sport, atunci când îl beau trebuie să alerg. În plus, știu că funcționează cu adevărat. Mulți dintre cunoscuții mei au observat transformarea mea și m-au întrebat cum am reușit atât de repede. Le-am recomandat produse TummyTox, pe care le-au îndrăgit foarte rapid. ”

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-50%
Preț special 107,00  RON Preț obișnuit 213,76  RON
Vezi produsul