TUMMYTOX blogs.

MÂNCARE - DRAMĂ! CÂND ALIMENTELE TALE PREFERATE PROVOACĂ PROBLEME DIGESTIVE

Dragele noastre, deși cu toate vrem să ne prefacem că e bine și nu vrem să vorbim despreprobleme digestive... să fim sincere cu noi înșine și să recunoaștem că le avem!

Da ... flatulența, constipația și problemele similare sunt foarte frecvente și ne pot afecta foarte mult calitatea vieții.

image

Gândește-te doar la acele momente incomode când în clasă sau la birou, în mijlocul unei tăceri moarte, stomacul tău începe să circule ... Da, din păcate, cu siguranță am experimentat-o cel puțin o dată. Dar veștile bune sunt că avem o soluție și pentru asta!

Când probleme precum flatulența, gazul sau constipația încep să te deranjeze după ce mănânci ceva, este probabil că organismului tău nu are enzime pentru a digera alimentele în mod corespunzător .

Care sunt exact enzimele digestive?

Care sunt exact enzimele, te întrebi ... Enzimele sunt esențiale pentru sănătatea noastră. Deși sunt create în mod natural în corpul tău, ele se găsesc și în fructe și legume și, desigur, în suplimente alimentare. Acestea ajută la descompunerea alimentelor în porții mai mici, ajutând la absorbția mai ușoară a substanțelor importante, în timp ce elimină crampele din abdomen.

De ce sunt atât de importante enzimele?

Mâncarea multor alimente procesate și în ritm rapid poate avea un impact uriaș asupra conținutului redus de enzimă din corpul tău și în consecință, alimentele nu sunt digerate corect în mod natural, ajungând să ai probleme digestive.

Sănătatea digestivă este strâns legată de sănătatea generală, iar digestia deficitară poate duce la dureri de cap , migrene, alergii, creștere în greutate, acnee, erupții cutanate, dezechilibre hormonale, oboseală și scăderea imunității.

Sistemul nostru digestiv este în contact constant cu nutrienții importanți de care organismul nostru are nevoie, dar și cu toxinele, aditivii alimentari, germenii și medicamentele care trec regulat prin sistemul nostru digestiv. Are o sarcină uriașă, nu numai pentru a servi ca filtru, ci și pentru a preveni toate substanțele nocive la care suntem expuși.

Pentru sănătate și siluetă subțire adaugă enzime în dieta ta!

Adăugarea de enzime la dieta ta ca supliment alimentar va ajuta organismul să descompună alimentele mai ușor, să crească substanțele nutritive și să reducă durerile abdominale.

Happy Enzymes de la TummyTox te vor asigura că folosești toți nutrienții din alimente, digeri mai bine mâncarea și vei scăpa de orice probleme digestive urâte.

Cu capsule Happy Enzymes vei:

  • Scăpa de  balonare și crampe
  • Îmbunătățești digestia și încurajezi absorbția doar a nutrienților buni
  • Cureți ficatul și pierzi în greutate
  • Menține o imunitate puternică