TUMMYTOX blogs.

De ce îţi recomandăm Programul Slim TeaTox?

În ultima perioada cauţi o soluţie care să te ajute în lupta cu kilogramele. Ştim ce este în sufletul şi în mintea ta. Dar suntem aici pentru a te ajuta, cu sfaturi, cu idei de alimentaţie şi bineînţeles cu un cuvânt de încurajare. Tu eşti ambiţia, tu ai corpul, tu ai puterea să schimbi.

Începe cu noi şi vei învinge.

image

De ce îţi recomandăm Slim TeaTox? Pentru că acest program conţine setul de ceai DailyKick şi Sleep Tight şi două cutii de FatBurner Drink.

 

Daily Kick conţine ceai verde pentru prevenirea îmbătrânirii premature, un bun antioxidant şi ajută în pierderea kilogramelor. Urzica menţine energia, păpădia detoxifiază ficatul şi ajută stomacul, anasonul susţine un tract digestiv sănătos, chimenul previne balonarea, calciul activează enzimele digestive iar feniculul previne balonarea şi spasmele digestive. Feniculul ajută şi la normalizarea secreţiei de lapte la gravide.

Ceaiul de noapte, Sleep Tight conţine coajă de portocale, benefică în procesul de slăbire. Este bogată în vitamina A şi C. Lemon grass este un bun antioxidant şi elimină balonarea, frunzele de mentă contribuie la un somn liniştit la fel ca şi hameiul, iar melisa regenerează în timpul somnului.

Fat Burner este produsul vedetă care arde cu 16% mai multă grăsime în timpul antrenamentului şi te ajută să slabeşti de 5 ori mai repede.

Ingredientele sunt exact ceea ce îţi trebuie. Extract de guarana, extract din ceai verde, extract din ceai de mate şi ingredientul activ brevetat Carnipure™, singura formă pură de L-carnitină, un aminoacid natural.

Arderea activă a grăsimilor ridică temperatura internă a corpului într-un mod natural și accelerează dizolvarea grăsimilor. Funcționarea sa nu se poate simți, dar rezultatele pot fi văzute pe corp. Porţiunile de grăsime de pe părțile laterale și burta dispar mai repede decât te vei aștepta.

În ce ordine să le consumi?

Dimineaţa poţi bea ceaiul Daily Kick, după masa de prânz un pahar de FatBurner şi cu o oră înainte de culcare o ceaşcă de ceai Sleep Tight.

Ceaiurile se prepare normal, cu apă uşor răcită după punctul de fierbere, iar FatBurner într-un pahar de apă la temperatura camerei.

Produse pentru tine