TUMMYTOX blogs.

ÎN DOUĂ ESTE MAI UȘOR ȘI MAI DISTRACTIV!

Când vine vorba de planuri, unitatea este forța! Mai mult, în două este întotdeauna mai distractiv și, prin urmare, mai ușor... Împărtășirea dietei tale este cheia succesului ... N-ai invitat-o încă pe prietena ta să ți se alăture? Ce mai aștepți?

image

Unitatea este forța!

Aveți același scop care îmbunătățește silueta. Omul iubește competiția, iar concurența (sănătoasă) ne face să progresăm mai repede!

Între femei, ne înțelegem ...

sau cum să îmbini plăcutul cu utilul. Cea mai bună prietenă a ta știe totul despre viața ta. Nu vei crede, dar complicitatea relației și împărtășirea emoțiilor vă vor ajuta să rămâneți motivate mai mult timp. Când nu vrei să mergi la sala de sport, ea te va motiva și atunci când e rândul ei, vei fi acolo ca să o motivezi.

Nu vrei să gătești în fiecare zi?

Nici ea. De ce nu încheiați un acord? într-o zi pregătește ea prânzul și a doua zi e rândul tău. În plus, salata în două este mult mai distractivă!

Țineți un jurnal de mâncare împreună!

Și discutați despre ce se va îmbunătăți în timpul pauzelor de prânz. În două, este mai ușor să analizați și să îmbunătățiți notițele și să vedeți unde există încă loc de mai bine.

Mergeți la supermarket împreună!

În primul rând, te sfătuim să izolezi toate aceste mici ispite din dulapul tău... Apoi mergeți împreună la cumpărături. Coșul trebuie să fie imaginea obiectivului vostru, deci cumpărați numai produse sănătoase.

Oferta specială de Dragoste Dublă 1 + 1

În februarie este luna de dragoste și de prietenie și am pregătit o ofertă specială: 1 produs cumpărat + 1 produs oferit. Comandă astăzi și obține două produse de slăbit la prețul unuia! Astfel, pierderea câtorva kilograme va fi mai eficientă și mai ieftină.

Comandă AICI >>>

Ofertă pentru voi două! :)

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul