TUMMYTOX blogs.

DE CE LUĂM ÎN GREUTATE IARNA ȘI CUM SĂ PREVENIM?

Îngrășarea în timpul iernii este o realitate! Cercetările arată că, în medie, oamenii iau în greutate până la aproximativ 2 kg în timpul ierniiDe vină sunt doar sărbătorile festive și piețele de Crăciun?

Citește 3 motive științifice pentru provocarea iernii.

image

1. Incetinire metabolică și temperatura rece

Te poți gândi la un urs care trebuie să fie învelit în mod corespunzător în rezerve de grăsime înainte de a merge la somn.Nu este atât de departe de adevăr! Este legat de procesele biologice din organism în timpul iernii.

Deoarece în timpul iernii, metabolismul încetinește (pentru a gestiona mai bine potențialul deficit alimentar pe timp de iarnă) și corpul nostru se răcește; deci are nevoie de mai multe calorii pentru a genera energie și căldură. Acesta este și motivul pentru care ne bucurăm de mâncare mai grele, calorice și salată rece pe timpul iernii .

În vreme receconsumul nostru mediu zilnic de lichide scade semnificativ, deoarece organismul pur și simplu nu cere atâta apă ca vara.

2. Lipsa luminii de peste zi

Mergi la serviciu pe întuneric, te întorci acasă tot în întuneric. Ziua este scurtă și nu avem suficient timp și, să fim sinceri, nu vrem să ne implicăm în activități sportive pe întunericEste destul de clar. Dar acesta nu este singurul lucru.

Lipsa luminii de zi din timpul iernii este o mare problemă pentru organism - provoacă o producție insuficientă de vitamina D, care este produsă în organism sub influența luminii solare. Cercetătorii au descoperit că deficiența de vitamina D poate provoca (printre altele) oboseală, depresie, fluctuații de glucoză și nu în ultimul rând creștere în greutateîn special pe abdomen .

Lipsa luminii solare provoacă, de asemenea, stres, dispoziție proastă, tristețe, schimbări de dispoziție către stări deprimate, ceea ce duce adesea la așa-numita supraalimentare emoțională - acest lucru este posibil să îl facem mai des.

3. Psihicul nostru

Un factor foarte puternic care ne afectează negativ greutatea corporală în timpul iernii este psihicul nostruAmintește-ți - există sărbători, există o casă mișto și o mulțime de mâncare grozavă pe care nu ai ocazia să o mănânci doar în fiecare zi. Cu toții ne bucurăm mai mult în timpul sărbătorilor decât oricând. Și cu toții spunem că este în regulă, pentru că Crăciunul este doar o dată pe an. Nu mai vorbim de faptul că putem ascunde efectele sărbătorilor foarte confortabil sub pulovere, tunici și jachete.


Booty Tone este cea mai bună alegere pentru iarnă!

De ce?Ingredientele naturale pe care le conțin capsulele pot combate toți cei trei factori de creștere în greutate iarna:

1. S-a dovedit că capsaicina din cayenne susține procesele metabolice din organism și accelerează metabolismul.

În plus, împreună cu catechinele de ceai verdeîncălzește corpul din interior, nu numai că grăbește arderea grăsimilor, ci și oprește nevoia organismului de un aport caloricmai mare pentru a genera căldură.

2. Capsulele conțin și vitamina B6 , care ajută la schimbarea rapidă a alimentelor în energieFuncționează excelentîmpotriva depresiei și oboselii, evitând astfel nevoia urgentă de a mânca pentru a suplimenta energia lipsă.

3.Motivația pozitivă este cea mai bună împotriva scuzelor pe care încercăm să ne păcălim noi iarnaCe crezi că te motivează atunci când îți spunem ce arată studiul publicat în prestigiosul jurnal internațional de obezitate ?

→ Datorita extractului patentat de portocale roșii, incluse în capsula Booty Tone, grupul de testare slăbea în medie cu 3kg, timp de 12 săptămâni și scădeau7,5 cm în talie și 6 cm de pe șolduri și fese !