TUMMYTOX blogs.

Ghidul tău pentru o motivație puternică

Știi acel sentiment, când totul pare posibil, ca și cum ai putea cuceri lumea? Când nici una dintre problemele tale nu pare insurmontabilă și nu crezi că nimic nu te poate opri? Și atunci sunt acele zile în care nici măcar nu te simți ca să ieși din pat. Știm cu toții ...

image

Este absolut normal dacă oricare dintre acestea ni se întâmplă din când în când. Dar de ce să te lași condus de coincidență și șansă? Depinde de tine cum vei petrece ziua: să stai în pat sau să culegi lumea!

Pregătește un stilou și un notebook și urmați instrucțiunile - este momentul să îți scrii obiectivele și planul personal de motivație. Acest lucru îți va permite să stabilești mai întâi o cale către obiectivul tău și apoi să te asiguri că te ții de el :)

Faza 1: Stabilirea obiectivelor

Dacă aștepți cu entuziasm viitorul, nu va mai fi loc pentru gânduri negative. Aici despre locul în care te vezi în 10 ani. Ce trebuie să faci în următoarele 10, 5 sau 2 zile pentru a ajunge acolo? Ce trebuie să faci în acest an?

Stabilește obiectivele în mod eficient în 6 pași:

Descrie viitorul perfect. Fii realistă dar, în același timp, nu fi prea modestă.
Scrie o listă cu toate trăsăturile, cunoștințele și abilitățile pe care le-ai imaginat pentru viitorul pe care îl dorești. Încercuiește-le pe cele pe care nu le posezi încă.
Scrie-le din nou cu majuscule, câte una pe fiecare pagină.
Pentru fiecare trăsătură, cunoștințele și abilitățile scrie care sunt pașii necesari pentru a le realiza. Acestea sunt obiectivele tale.
Fă-ți un program pentru acest an și următorul, pentru toate activitățile pe care trebuie să le faci pentru a atinge aceste obiective stabilite.
Unde ai nevoie, setează activitățile zilnice, săptămânale și lunare.

Faza 2: Motivația

Afirmațiile sunt unul dintre cele mai puternice instrumente pentru menținerea motivației. Gândurile noastre influențează atitudinea noastră și în mare parte atitudinea noastră determină viitorul nostru. Prin repetarea afirmațiilor ne schimbăm cursul gândurilor noastre care ne limitează și ne împiedică să obținem mai mult din viață.

Gandindu-te la ce vrei ca viața pe care ți-ai imaginat-o sa te motiveze mai mult decat orice. Gândește cu toate simțurile.
Transformă aceste propoziții în afirmații - gândește-te ca și cum ți-ai realizat deja obiectivele.
Nu pierde niciun moment, pregătește planul chiar acum sau pune un memento pentru a face acest lucru în calendar - doar cunoștințele nu sunt de folos dacă nu punem în practică :)

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul