Bun venit, Iarnă! Adio, Kilograme!

Vremea rece nu ar trebui să te împiedice să faci exerciții în aer liber - dimpotrivă, ar trebui  te încurajeze să petreci mai mult timp făcând mișcare în aerul curat al iernii! Citește mai departe pentru a afla cum vremea rece te poate ajuta să arzi grăsimile mai repede.

image
"Grăsime" bună

Oamenii (și alte mamifere) au două tipuri de grăsime - grăsime albă (țesut adipos alb) și grăsime brună (țesut adipos brun). Grăsimea care se acumulează în jurul taliei și coapselor este de tip alb, în ​​timp ce grăsimea brună se acumulează în principal în jurul gâtului și claviculei (la adulți). Uneori este numită grăsime „bună” – și este bună pentru că arde caloriile, nu le stochează.

Grăsimea brună joacă un rol important în reglarea temperaturii corpului și principala sa funcție este de a genera căldură prin arderea caloriilor.

Exerciții de iarnă

Dacă îți dai seama de acest lucru, corpul tău ar putea arde singur mai multe calorii după activarea grăsimii brune pe vreme rece. Nu trebuie să fie ger; un studiu sugerează că 2 ore de expunere la vremea rece de afară pot fi suficiente pentru a activa grăsimea brună. Și când grăsimea brună este activata, aceasta poate rămâne activă câteva ore.

Un alt studiu a constatat că atunci când celulele adipoase brune erau active, voluntarii au ars 250 de calorii în plus**, o creștere de 1,8 ori a ratei de ardere a caloriilor. Și mai mult, alte studii au arătat că exercițiile pe vreme rece pot transforma și grăsimea albă**, în special grăsimea de pe abdomen și coapse, în grăsime brună care arde calorii.

Fă cunoștință cu My Toned Body!

Să te întorci acasă după o zi lungă fără pic de energie - îți sună cunoscut? Pentru a-ți oferi o motivație suplimentară pentru a începe să faci mișcare și pentru a te ajuta să arzi mai multe grăsimi, indiferent dacă ești activ sau nu, am creat un produs special - My Toned Body. Sunt capsule de slăbit revoluționare care combină 5 ingrediente puternice de topire a grăsimilor: guarana, ceai verde, alge marine brune, ardei cayenne și piper negru. Cu ajutorul acestei formule magice într-un singur produs, vei elimina grăsimea încăpățânată și vei obține rezultate de slăbire rapide.

Combină-le cu antrenamentul tău de iarnă și vei fi impresionată de rezultate! My Toned Body este perfect pentru cei care doresc să profite la maximum de antrenamente, dar și pentru cei care nu sunt atât de activi, dar ar dori totuși să vadă rezultate de ardere a grăsimilor și pot primi un impuls.

Precauții

Deși s-ar putea să te concentrezi pe activarea grăsimii brune la frig, nu uita să ai grijă și de căldura corpului tău - acoperă-ți nasul pentru a-ți oferi (suficientă) căldură și nu uita să-ți protejezi capul, mâinile și picioarele. Nu uita să faci încălzire înainte de începerea antrenamentului de iarnă - mușchii reci sunt expuși unui risc mai mare de întindere și accidentare. Pentru antrenamentul în aer liber, alege o suprafață sigură și folosește pantofii cu aderență bună pentru a evita alunecarea și căderea.

Vine iarna - dar acum ai motive să o aștepți cu nerăbdare!

**Surse:

  1. Cohen, Paul și Bruce M Spiegelman. „Grăsime maro și bej: părți moleculare ale unei mașini termogenice”. Diabet vol. 64,7 (2015): 2346-51. doi: 10.2337 / db15-0318
  2. Ouellet, Véronique și colab. „Metabolismul oxidativ al țesutului adipos maro contribuie la consumul de energie în timpul expunerii acute la frig la oameni.” Journal of Clinical Investigation, voi. 122, nr. 2, 2012, pp. 545–552., Https://doi.org/10.1172/jci60433.
  3. Kern, Philip A., et al. „Efectele temperaturii și anotimpurilor asupra țesutului adipos alb subcutanat la oameni: dovezi pentru inducerea genelor termogenice.” Jurnalul de Endocrinologie Clinică și Metabolism, voi. 99, nr. 12, 2014, https://doi.org/10.1210/jc.2014-2440