TUMMYTOX blogs.

Stanislava: ​​​​​​​“Am început să simt primele schimbări după câteva zile.​​​​​​​“

Stanislava este originară din Slovacia. Lucrează ca maseuză într-un institut de asistență socială, unde are grijă de copii integrați. Își petrece timpul liber cu cei doi copii și cu soțul ei și îi place să facă jogging, relaxându-și mușchii și mintea. În toți acești ani, greutatea ei a fluctuat, mai ales după două nașteri, când s-a îngrășat 35* kg. Datorită TummyTox, a găsit soluția, iar după câteva luni de utilizare a produselor TummyTox, a reușit să slăbească și acum se simte mult mai bine în pielea ei.

Stanislava's Testimonial

”Am încercat multe produse până acum, dar doar produsele TummyTox funcționează cu adevărat!

"Am descoperit produsele TummyTox pe internet. La început, am vrut doar să încerc produsele din curiozitate și le folosesc de un an de zile. Compoziția și modul de utilizare al produselor sunt foarte bine explicate. La început, am încercat două produse, iar apoi am început treptat să comand mai multe. Sunt 100% mulțumită de acestea. Le comand des și le-am recomandat prietenilor mei care le folosesc de asemeni. Am încercat multe produse până acum, dar doar produsele TummyTox funcționează cu adevărat. Chiar le recomand tuturor; sunt grozave!"

“După ce le-am folosit timp de o lună, am fost mai mult decât surprinsă de efectele lor.”

“După ce le-am folosit timp de o lună, am fost mai mult decât surprinsă de eficiența lor. M-au ajutat să slăbesc, să mă mențin în formă, să pierd în greutate fără efectul yo-yo și să scap de excesul de apă. Așa că, o lună mai târziu, le-am comandat din nou și le folosesc de atunci! Totodată, sunt fabricate cu ingrediente naturale și nu conțin coloranți. Nu pot decât să recomand aceste produse!”

Știai că..?

  • Reducerea greutății apei poate avea un efect foarte motivant, deoarece se poate obține rapid, este vizibilă pe cântar, iar hainele vin mai bine.
  • Retenția de apă este, de asemenea, legată de acumularea toxinelor, astfel încât eliminarea excesului de apă va avea un efect de detoxifiere asupra organismului, îmbunătățind starea generală de bine.

Stanislava este un mare fan al produselor TummyTox

“Am folosit produsele TummyTox timp de un an. Primul lucru pe care îl fac la 7 dimineața când ajung la serviciu este să beau ceaiul Daily Kick Tea, care stimulează digestia și slăbirea. În jurul orei 8:30, iau o capsulă Slim Tummy Caps, un inhibitor al apetitului, iar apoi mai iau încă una în jurul orei 15:00.

După prânz, beau Fat Burner Drink Intense, care reduce oboseala și sporește energia. Înainte de cină, beau Sleep Tight Tea, care mă ajută să pierd în greutate în timpul nopții și să evit mâncatul în exces seara. Folosesc, de asemenea, Tummyccino, Draining Drink, Pure Me Tea și Multivitamin Gummies. Recent am comandat Booty Band și Shape Me Shake - un shake de proteine, deoarece alerg mult. Amestec fiecare băutură în TummyTox Shaker pe care l-am primit gratuit.”

Stanislava's Before and After

“Sunt una dintre femeile care pot recomanda produsele TummyTox, deoarece am încercat multe din ele și voi mai încerca și altele.

“Am o înălțime de 180 cm și o greutate de 69* kg, datorită utilizării produselor TummyTox timp de un an. Sunt una dintre femeile care pot recomanda produsele TummyTox, deoarece am încercat multe dintre ele și voi mai încerca și altele. Mă simt bine și este grozav când toată lumea îți face complimente și mai ales când te simți bine și te iubești.”

Nu există slăbire fără eliminarea apei!

Da, ați auzit bine. Slăbirea eficientă începe cu eliminarea excesului de apă. O băutură de căpșuni pe zi va elimina toxinele și balonarea! 3-in-1 Draining Drink susține pierderea și menținerea greutății pe termen lung și, de asemenea, elimină toxinele și excesul de apă, ajutând în același timp la retenția mineralelor.

Și pentru a elimina poftele de seară, Stanislava a folosit capsulele Slim Tummy Caps cu Garcinia Cambogia. Acest fruct tropical blochează pofta de mâncare, susține pierderea în greutate și crește nivelul de serotonină (hormonul fericirii), care poate afecta starea de spirit. Slim Tummy Caps contribuie la obținerea unei siluete mai subțiri, în același timp îmbunătățind starea de spirit și mărind nivelul de energie!

Cumpără la ofertă pentru un timp limitat și începe călătoria de pierdere în greutate astăzi!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Produse pentru tine

DETOX & SLĂBIRE
-54%
Preț special 109,00  RON Preț obișnuit 237,00  RON
Vezi produsul
ARDEREA GRĂSIMII / REDUCEREA RETENȚIEI DE APĂ
-66%
Preț special 130,00  RON Preț obișnuit 378,00  RON
Vezi produsul