TUMMYTOX blogs.

Față, gambe și picioare umflate? Elimină apa în exces!

Nu te poți lega de încălțăminte pentru că ai mereu picioare umflate! În ciuda dietei, nu pierzi nici măcar un gram? Problema este excesul de apă. Aflați cum o poți rezolva!

image

Retenția de apă nu este un fenomen nevinovat. Aceasta se întâmplă atunci când corpul dintr-un motiv sau altul nu este în măsură să elimine excesul de fluide. Cel mai adesea sunt consecințele premenstruale (PMS) sau alte tulburări hormonale, prea multă sare în dietă, lipsa de exerciții fizice ...

Umflarea picioarelor, a mâinilor, a gleznelor, a feței și a burții denigrează mulți oameni, mai ales femeile. Nu numai pentru că nu ne permite să intrăm în blugi preferați, ci și pentru că apa stagnantă arată suficiente kilograme în plus pe cântar. Acest lucru ne încurcă și ne face să ne devenim confuze (pentru că, desigur, suntem la o dietă!) și supărate, pentru că avem sentimentul că dieta nu funcționează deloc.

Corpul are un mecanism natural de reținere a apei. Acest mecanism este foarte asemănător cu cel care asigură organismului conservarea energiei sub formă de grăsime. Când avem de-a face cu părți "prea moi" ale corpului, adesea credem că este depozitată grăsime, dar poate fi pur și simplu exces de lichid pe care organismul nu îl poate elimina!

Încearcă un test simplu!

Te-ai trezitt brusc în timpul nopții?

Sunt extremitățile umflate (picioare, mâini, glezne)?

Inele, brățări, șosete sau sandalele au devenit prea strânse și lasă o urmă ușoară odată scoase?

Dacă ai răspuns da, la cel puțin o întrebare, cel mai probabil organismul tău reține excesul de lichide.

De ce se întâmplă?

Te trezești cu buze, pleoape și fețe umflate? Când te ridici din pat, observi că picioarele tale sunt umflate și nu ai idee de ce?

Să aruncăm o privire asupra unora dintre motivele reținerii neplăcute (și uneori periculoase) a excesului de lichide:

  • modificări ale tensiunii arteriale în capilare,
  • sistem limfatic supraîncărcat,
  • lipsa exercițiilor,
  • modificări hormonale (sindrom premenstrual și altele);
  • insuficiența proteinelor,
  • cantități excesive de sare.

Un mod complet natural care funcționează ACUM

Puteți să te eliberezi de senzația constantă de umflături și kilograme în exces cu o băutură naturală cu aromă de zmeură, care poate restabili echilibrul pierdut, ceea ce îți va oferi un sentiment minunat de lumină chiar și după prima doză!

Draining Drink este un produs inovator care conține până la 4 ingrediente active de origine naturală. Fiecare dintre acestea oferă efectele sale benefice și formează cea mai eficientă combinație naturală până acum:

Anghinare: cunoscut pentru efectul său diuretic. Susține secreția biliară adecvată și buna funcționare a ficatului și a vezicii urinare. Permite eliminarea eficientă a excesului de apă din corp și permite formarea unei digestii bune.

Ceaiul Java: de mult timp a fost cunoscut ca un ajutor eficient în rezolvarea problemelor în greutate are grijă de sănătatea ficatului și a rinichilor.

Sarsaparilla: o plantă fantastică care ajută la eliminarea acumulărilor de substanțe toxice persistente din sistemul digestiv care, cu o funcționare slabă a ficatului, pot intra în sânge. Ingredientele active ale sarsaparilla leagă toxinele toxine și le elimină din organism, contribuind în continuare la eliminarea excesului de fluide.

CactiNeaTM [Pulbere de fructe de cactus]: reduce apetitul și absorbția grăsimilor în intestin.

Combinația dintre cele 4 ingrediente active este ambalată în plicuri practice. Conținutul unui plic trebuie dizolvat în 1 litru de apă, care trebuie consumat pe parcursul zilei. Efectele sunt observate deja după prima zi de utilizare.

Adăugați doar alimente sănătoase, reduceți cantitatea de sare și dedică-ți puțin timp pentru a face mișcare, mai ales dacă petreci mult timp în picioare sau în șezut.

Rezultatele sunt imediat vizibile pe cântar!