TUMMYTOX blogs.

21 DE TACTICI DE PIERDERE ÎN GREUTATE, DOVEDITE ȘTIINȚIFIC DE DR. GREGER

Un stil de viață sănătos provine din mici schimbări și același lucru este valabil și pentru dietă. Vedeți ce schimbări trebuie făcute pentru a menține dieta sub control.

image

Indiferent dacă am fost supraponderali toată viața sau am câștigat brusc recent în greutate, vrem întotdeauna să știm cum să slăbim cel mai eficient și durabil.
Dr. Greger, medic american, autor și tatăl Nutritionfacts.org , a avut întotdeauna răspunsuri la ceea ce este cea mai sănătoasă dietă. În 2019, însă, și-a oferit punctul de vedere științific despre cum să mănânci, cum să slăbești și să îți ții greutatea în repaus. Fără dietă.

În cartea sa recenta Cum sa nu dieta , (traducere: ce să nu faci într-o dietă ) a  scris principiul alimentelor vegetale cu conținut scăzut de grăsimi și cereale integrale alimente, care este întotdeauna recomandat, și a scris 21 de îmbunătățiri că toată lumea ar trebui să urmeze.

21 de lucruri pe care ar trebui să începi să le urmezi dacă vrei să slăbești în conformitate cu Dr. Greger

Dr. Greger și-a rezumat toate cunoștințele din studiile privind scăderea în greutate într-o lungă listă de mini îmbunătățiri pe care le-ai putea face în fiecare zi și pentru a pierde în greutate mai rapid.

De fiecare dată când faci o masă

1. Bea apă înainte de fiecare masă
2. Mănâncă alimente super slabe în calorii, cum ar fi țelina înainte de fiecare masă
3. Adaugă 2 lingurițe de oțet la fiecare masă
4. Mănâncă conștient, nu distrageți
5. Mănâncă bine, Mănâncă încet și fă pauze mici, astfel vei mânca cel puțin 20 de minute

În fiecare zi

Folosește condimente:

6. chimion negru
7. chimen brun
8. usturoi uscat
9. ghimbir măcinat
10. drojdie nutritivă
11. Bea ceai verde
12. Bea multa apă
13. Aruncă faina
14. Mănâncă micul dejun ca un rege, ia un prânz normal și bucură-te de o cină ușoară
15. Mănâncă cu soarele
16. Fă xerciții înainte de micul dejun sau prânz
17. Amintește cât cântărești
18 Fii conștientă de progresul tău.

În fiecare seară / noapte

19. Încetează să mănânci în jurul orei 19:00
20. Beneficiază de un somn bun
21. Reglează unghiul patului

Dieta lui Greger - nu

La prima vedere, se pare că Dr. Greger cere prea mult pentru persoanele care au probleme cu alimentația. Totuși, în cartea sa, el a explicat că dieta sa poate acționa ca un ghid sau ca un plan de dietă 100% - depinde în totalitate de cititor.
În general, Dr. Greger nu a aprobat niciodată niciun fel de mâncare care provine dintr-o cutie - este un fan al tuturor alimentelor care provin din plante. Cartea conține numeroase studii asupra efectului pozitiv al alimentelor mai bune - precum legume proaspete, semințe de in, ovăz, fasole și fructe de pădure.
Din păcate, a ratat multe alte studii care s-au dovedit altfel . Acest lucru este cel pe care nutriționiștii și oamenii de știință îl critică cel mai mult - al săupărtinire.
Dar sfaturile sale - deși cu puțin scepticism - sunt valoroase și concentrate pe sănătate. Pe scurt , el sugerează că oamenii mănâncă alimente care sunt:

  • Anti-inflamator
  • neprelucrate
  • Foarte bogat în fibre
  • Cu un conținut ridicat de apă
  • Cu sarcină glicemică scăzută
  • Scăzut în grăsimi adăugate
  • Scăzut în zahăr adăugat
  • Calorii reduse
  • Mai puțin conținut de carne
  • Scăzut în făină albă
  • Scăzut în sare
  • Cu un indice glicemic scăzut

În concluzie

Când ne uităm la dieta-non-dietă Dr. Gregor, știam toate acestea de multă vreme. Este în continuare același sfat pe care ni l-au dat bunicile noastre - mănâncă legume, bea apă, mișcă-te, nu mânca prea târziu și mergi la culcare devreme...
Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente de pierdere în greutate, concentrează-te pe ceea ce știi că trebuie să te concentrezi întotdeauna: mănâncă cât mai multe alimente proaspete, neprocesate și colorate. Bucură-te de corpul tău și mișcă-te atât cât vrei în fiecare zi. Relaxează-te și dormi bine în fiecare seară.
Este un stil de viață. Fiecare schimbare contează mai bine. Și suntem complet de acord cu asta!

Și cu un ajutor în plus, vei putea face toate aceste lucruri:

Shakeul nostru de proteine este partenerul ideal pentru un corp tonifiat, sportiv și în formă - cu cele mai bune ingrediente și o delicioasă aromă de alune; recompensa ta după antrenament sau gustarea de proteine între antrenamente.

SHAPE ME SHAKE

1. Combinația de zer și cazeină restabilește necesarul de proteine, oferă sațietate pentru o lungă perioadă de timp și protejează mușchii în timpul pierderii în greutate

2. Cu 5 g fibre dietetice care ajută la reducerea foamei și care susțin flora intestinală și promovează digestia și pierderea în greutate

3. Cafeaua verde și L-carnitina blochează atacurile de foame și facilitează pierderea în greutate, făcând-o mai rapidă

4. Cu 11 vitamine care furnizează toți nutrienții esențiali pentru o dietă scăzută în calorii.

5. Băutura conține, pentru fiecare porție, 105 calorii și 4,4 g carbohidrați , dintre care 1,5 g zahăr + vitamine, aminoacizi, 5 g fibre și 5 ingrediente suplimentare cu efect de modelare asupra corpului