TUMMYTOX blogs.

Distruge grăsimea cu această băutură

Un pahar din această băutură pe zi îți va topi grăsimea înainte de a-ți da seama. Încearcă-l acum!

image

Arderea

Sigur că ai auzit deja despre așa-numitele alimente arzătoare. Acestea sunt cele care ajută la digestie, stimulează metabolismul și combate retenția apei.

Cel mai bun aliment pentru a arde grăsimea este cu siguranță, ananasul. Beneficiile sale sunt cunoscute de mult timp și includ:

Monitorizarea colesterolului si a diabetului: ananasul are acțiuni menite să controleze nivelul de glucoză din sânge și colesterolul. Acest fruct conține puține zaharuri, deci este recomandat pentru diabetici. De asemenea, are un conținut ridicat de fibre care reduc absorbția colesterolului din sânge.

Ajută în constipație: Fibrele sunt un aliat valoros în cazul constipației, după cum s-a menționat și înainte ananasul conține multe.

Anti-inflamator: ananasul este considerat un fruct de proprietăți anti-inflamatorii puternice. Este utilizat pentru tratarea afecțiunilor cum ar fi cistită, gastrită și boli urologice.

Proprietățile de ardere a ananasului

Ananasul conține un ingredient numit bromelaină care are proprietăți de ardere foarte cunoscute. Această substanță este capabilă să promoveze digestia și să accelereze metabolismul, deoarece descompune proteinele din produsele alimentare după ce au ajuns la maturitate în stomacul nostru.

În plus, ananasul are și o funcție diuretică și anti-celulită. Ananasul conține acizi organici care au o funcție diuretică poate combate în mod eficient retenția de apă, care este cauza principală a celulitei. Atunci când celulita ajunge la niveluri dăunătoare pentru țesut, creează inflamația la suprafață, formând astfel efectul de coajă de portocală.

Totul într-o băutură

Toate aceste proprietăți miraculoase pot fi găsite în Fat Burner Drink. Această băutură delicioasă de ananas te ajută să elimini grăsimea chiar și în timpul inactivității. Funcționează ca termogen, ceea ce înseamnă că crește temperatura internă care facilitează arderea grăsimilor.

De asemenea, conține cea mai pură L-carnitină din lume, care ajută la menținerea unor niveluri ridicate de energie. Profită de efectul de slăbire al Fat Burner Drink. Cumpără-l acum și elimină pentru totdeauna straturile grase! 


Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-50%
Preț special 107,00  RON Preț obișnuit 213,76  RON
Vezi produsul