TUMMYTOX blogs.

DIGESTIA BUNĂ NU EXISTĂ FĂRĂ PREBIOTICE

Chiar și alimente sănătoase și bune nu ne vor ajuta în sănătate, dacă digestia nu este în regulă. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru o digestie bună sunt probioticele. Se ştie despre probiotice că sunt bacterii vii conținute în iaurt și capabil să garanteze bunăstarea intestinului. Dar probiotice au nevoie de hrană. Acest rol este jucat de prebiotice.

image

Organismele vii cu beneficii de sănătate diferite

Probioticele sunt organisme vii administrate în cantități adecvate care aduc beneficii diferite de sănătate. Când luăm probiotice și alimentele care le conțin, intestinul nostru este colonizat de bacterii benefice. În plus, pe lângă menţinerea sănătaţii intestinale, probioticele ajută digestia și oferă numeroase beneficii pentru sănătate pe termen lung.

Unde le găsim?

Printre cele mai cunoscute probiotice sunt lactobacilii si bifidobacteriile. Probioticele se găsesc în alimente fermentate, cum ar fi iaurt, chefir, varză acră, miso (mirodenie obţinută din fermentarea seminţelor de soia), brânză fermentată și lapte bătut și, de asemenea, în aluat. Mai mult de atât, ele sunt, de asemenea, prezente în produsele farmaceutice specifice și suplimente pe bază de plante, cunoscute sub numele de „fermenți lactici“.

Alimente pentru probiotice - prebiotice

Prebiotice, spre deosebire de probiotice, nu sunt organisme vii. Ele reprezintă hrana probioticelor și stimulează activitatea în tractul gastro-intestinal. Ele ajută coloniile de probiotice în organism pentru a supraviețui și contribuie la menținerea bunăstării generale a organismului. Prin urmare, probioticele, pentru a fii mai puternice, au nevoie de prebiotice care se găsesc în alimente bogate în fibre, în special legume, cum ar fi sparanghel, fasole, ovăz, usturoi, păpădie și fructe cu coajă lemnoasă (nuci).

Probioticele pentru toți

Prin urmare, probiotice și prebiotice trebuie să facă parte din dieta noastră tot timpul. Ele sunt recomandate de obicei în timpul sau după tratamentul cu antibiotice pentru a reechilibra intestinele. Ele sunt un aditiv pentru persoanele care mănâncă în principal mâncare procesată industrial și pentru persoanele care sunt sub stres. Recomandarea este pentru persoanele care doresc să piardă în greutate sau cei care caută să mențină greutatea dorită.

Încă ceva ...

Se poate întâmpla de multe ori să nu fie suficiente doar acele probiotice, care sunt derivate din alimente. În acest caz, trebuie să avem în vedere suplimentele farmaceutice, cum ar fi TummyTox Slimbiotics. Capsulele Slimbiotic sunt pentru tine, cea care vrei să ai grijă de sănătatea ta și vrei să-ţi îmbunătățeşti imunitatea. Ele te ajută să pierzi sau să menți greutatea dorită și să crești energiei. Printre altele ajută, de asemenea, persoanele cu boli ale tractului urinar și persoanele care au probleme digestive.