TUMMYTOX blogs.

ÎNGHEȚATE, COCKTAILURI...A venit timpul pentru un detox!

Vară, plajă, înghețată... Admite, câtă înghețată ai mâncat în această vară? E ok, am încetat să le numărăm, dar acum este timpul să revenim la realitate și în formă!

image

Dragile noastre, știm cu toții că vara este perioada lipsită de griji când nu ne gândim prea mult la consecințele și efectele negative pe care le aduce. Soarele și marea care ne pot deteriora pielea și părul, fără să mai vorbim de mâncarea nesănătoasă, cocktailuri și înghețate! După toate acestea, corpul tău cu siguranță are nevoie de o detoxifiere profundă.

De ce avem nevoie să ne detoxifiem?

Din cauza substanțelor nocive care pătrund în corpul nostru cu alimentele consumate, substanțele chimice și produsele cosmetice, corpul nostru este supraîncărcat, ceea ce reduce eficiența și încetinește activitatea organelor (în special a ficatului, care este responsabil de eliminarea toxinelor). Iar când corpul este supraîncărcat, nu numai că nu funcționează corect, începem să și depunem kilograme.

Da, e adevărat...în curând vom purta doar pantaloni și pulovere largi, așa că de ce să ne facem griji...

Dar fetelor, vara revine în 8 luni, oare nu ar fi înțelept să ne gândim la silueta noastră acum, în loc să așteptăm ultima clipă și apoi să plângem în fața oglinzii, cu o lună înainte de vară ?

De aceea, corpul trebuie detoxifiat cel puțin de două ori pe an, pentru a putea funcționa normal și a ne îmbunătăți starea sănătății și starea de spirit. Și, desigur, pentru a avea o siluetă de vis!

Cum să detoxifiezi organismul cât mai eficient?

Un detox eficient implică consumarea unei cantități mai mare de apă, fructe, legume, semințe și nuci în dieta ta zilnică.

Pentru o curățare profundă a organismului, TummyTox recomandă:

  • evită alimentele procesate industrial
  • exclude din dietă alimentele care se digeră greu, cum ar fi cafeina, zahărul alb, produsele lactate și alcoolul
  • folosește cât mai multe produse proaspete în alimentație
  • consumă multe lichide (apă, sucuri naturale și ceaiuri)
  • împarte mesele principale în mai multe mese mici
  • include în dieta zilnică pachetul Pure New Me care accelerează și stimulează detoxifierea organismului

De ce Pure New Me?

Pure New Me este pachetul perfect pentru detoxifierea și restabilirea organismului, deoarece conține toate ingredientele necesare pentru eliminarea toxinelor și arderea grăsimilor.

Ceaiul Pure Me este excelent pentru curățarea corpului și eliminarea excesului de apă. Acesta este primul pas spre o siluetă perfectă. Flat Tummy Caps ajută la inhibarea poftei de mâncare și topirea grăsimilor acumulate de-a lungul timpului. Iar Fat Burner este un ajutor excelent pentru fetele active, deoarece transformă grăsimea în energie. Și cel mai important este că funcționează câteva ore după antrenament!

Comandă Pure New Me acum pentru a beneficia de o mega reducere de -39%!

Produse pentru tine

DETOX & SLĂBIRE
-61%
Preț special 126,00  RON Preț obișnuit 324,56  RON
Vezi produsul