TUMMYTOX blogs.

Detox O'Clock

Frumoasa Tanevsky, care deține blogul Guerrillagirl, a petrecut vara călătorind prin Anglia și Scoția. Dar călătoriile lungi pot epuiza o persoană, motiv pentru care Ljupka a decis să se întoarcă în formă cu ceaiurile și băuturile TummyTox!

image

Toamna asta lucrez la un „eu fizic”.

A decis că după o lungă călătorie și încercarea diverselor specialități, a venit timpul să-și revină la silueta anterioară." Am optat pentru produsele TummyTox, deoarece acestea sunt 100% naturale, iar ceaiurile pot fi folosite chiar și de femeile însărcinate.  ".

Le-am încercat și ți le recomand 

Daily Kick & Sleep Tight

Ceaiurile de detoxifiere pentru zi și noapte purifică organismul de toxine. Utilizarea lor este recomandată în toate perioadele anului. " Este întotdeauna un moment bun pentru detoxifiere! Mai ales după un an sau o călătorie (ca în cazul meu), când este necesar să-mi revin fizic."

Draining Drink

Odată cu ceaiurile, Draining Drink este o băutură excelentă dacă ai probleme cu balonarea. Prea multe alimente așezate și nesănătoase pot cauza acumularea de apă în organism, motiv pentru care această băutură este potrivită pentru orice perioadă a anului și poate fi folosită non-stop. „Curăță corpul, promovează drenajul natural și ne ajută să scăpăm de senzația groaznică de balonare pe care o întâlnesc probabil majoritatea fetelor.

Last Minute Slim

Pachetul perfect pentru detoxul de care ai nevoie, în orice moment.

Ceaiul Pure Me Tea este excelent pentru curățarea corpului și eliminarea excesului de apă.
Booty Tonereprogramează celulele grase, stimulează hormonul de slăbire și previne acumularea de grăsime nouă.
Iar Fat Burner Drink este un ajutor excelent, deoarece transformă grăsimea în energie. Și funcționează câteva ore după antrenament!

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul