TUMMYTOX blogs.

Detox după vară

ÎNGHEȚATE, COCKTAILURI ... ESTE TIMPUL DE DETOXIFIERE POST-VARĂ!

Vara, plajă, distracție și înghețată taaanto ... Admiteți că ați mâncat atât de mult în această vară! Nu vă faceți griji, noi, de asemenea, am încetat să le numărăm ... Dar acum a venit timpul să revenim la forma TOP!

image

Fetelor, știm cu toții că vara este o perioadă de distracție și relaxare și că, în perioada vacanțelor, ne oferim o mulțime de escrocherii alimentare fără a ne gândi la consecințele negative care vin ulterior. Soarele și marea îți pot deteriora părul și pielea, ca să nu mai vorbim de mâncare, cocktailuri și CREMA DE ICE care dăunează corpului tău! După toate acestea, corpul tău are nevoie disperată de curățare completă .

De ce trebuie să faci detoxifiere?

Datorită substanțelor pe care le ingerăm prin alimente (și prin aceasta ne referim la înghețată) și preparate cosmetice, corpul nostru este cântărit , ceea ce încetinește funcțiile organelor (în special ale ficatului, care este responsabil pentru eliminarea otrăvurilor din organism). Iar când corpul este cântărit nu numai că nu funcționează așa cum trebuie, dar kilogramele încep să se acumuleze . 

Da, este adevărat ... în curând vom purta doar pantaloni și pulovere largi, așa că de ce să vă faceți griji ...

Dar fetelor, rețineți că vara se va întoarce deja în 9 luni ! Nu ar fi bine să începi să te gândești la fizic chiar acum, în loc să aștepți în ultimul moment și apoi să plângi în fața oglinzii cu o lună înaintea testului costumelor?

Acesta este motivul pentru care detoxifierea trebuie făcută cel puțin de două ori pe an , pentru a ne asigura că funcția sa ca organism este optimă și, astfel, îmbunătățirea sănătății și stării noastre de spirit . Și, evident, păstrează-ne corpul în partea de sus !

Cum să faci o detoxifiere bună? 

Curățarea corpului va fi eficientă dacă beți multă apă și dacă implementați cât mai multe fructe, legume și semințe în alimentația dvs. zilnică .

Pentru a vă asigura că detoxifierea dvs. este cât se poate de eficientă, vă recomandăm:

  • evitați alimentele industriale rafinate
  • elimina din alimente: alimente greu digerabile, cofeină, zahăr alb, produse lactate și alcool
  • implementați alimente proaspete în dieta dvs.
  • bea multe lichide (apă, sucuri naturale și ceai)
  • mananca de mai multe ori pe zi (5-6) cu mese mici
  • adăugați la dietă pachetul Pure New Me  care face detoxifierea mai rapidă și mai ușoară

De ce doar Pure New Me?

Pure New Me este pachetul perfect pentru detoxifiere și îmbinare în formă, deoarece conține toate ingredientele cruciale pentru a elimina toxinele și a arde grăsimea .

Pure Me Tea este un ceai excelent pentru a purifica organismul și a elimina excesul de apă. Acesta este primul pas în revenirea în formă. Capsulele plat Tummy Caps ajuta la reducerea foamea emotionala si arde grasimea acumulata in organism. Și Fat Burner Drink este un aliat minunat pentru antrenamentele tale: când te afli la sală sau în timpul oricărei activități fizice, întrucât transformă rezervele de grăsime în energie.  Și cel mai bun lucru este că funcționează încă ore și ore după exercițiu!

Comandați pachetul Pure New Me cu o reducere de 58% !

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul
DETOX & SLĂBIRE
-61%
Preț special 126,00  RON Preț obișnuit 324,56  RON
Vezi produsul