Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Relații cu clienții (Lun-Vin 09:00-17:30) 312295205

Blog

CUM SĂ SLĂBEȘTI 5 KG

Când a fost ultima oară când te-ai simțit cu adevărat specială?Vrei să te uiți în oglindă și nu observi acele curbe pe coapse și șolduri? din luna această una specialăFii inteligentă și slăbește până la 5 kg!

Nu ți se pareprimăvara aduce ceva nou în fiecare anZilele devin mai lungi, aerul rece dispare ... e timpul să începi ceva nou.O experiență pe care nu ai mai avut-o niciodată înainte.Cu mari beneficii, puține sacrificii și rezultate extraordinare.

Probabil ai dedus, că pentru a obține o silueta ideală într-un timp scurt ai nevoie de ceva mai mult decât dietele obișnuite și pregătirea fizică.Acest lucru este mai mult rezultatul studiilor lungi care au scos la lumină un program care îți poate oferi rezultate excelente în doar o lună de tratament.

Programul SLIM BODY

Când te decizi să slăbești, este dificil.Te înțelegem, este dificil pentru nu ai timp, ești ocupată, uneori nu ai motivație, pentru rezultatele nu sunt acolo.

Așa că am pregătit un program complet, care îți va aduce rezultatele dorite.De asemenea, sunt de acord cu studiile efectuate cu produsele Tummy Tea Tox. Programul a fost creat de farmaciști, nutriționiști, dieteticieni și formatori personaliEști pe mâini bune!


Programul constă în:

Flat Tummy Capsules - un supliment extraordinar de slăbit cu Garcinia Cambogia, care te va ajută să pierzi în greutate rapid și în siguranță.

Draining Drink - drenaj natural care ajută la eliminarea excesului de apă din organism. Un studiu clinic a arătat că consumatorii care au utilizat Draining Drink au slăbit mai ușor după prima fază a pierderii în greutate, inclusiv eliminarea excesului de apă, curățarea ficatului și a tractului digestiv.

Skinny Me Tea - în prim plan accelerează metabolismul: cu cea mai bună digestie corpul tău poate arde mai mult grăsime! Skinny Me Tea elimină toate toxinele din organism, deoarece știm cu toții - este imposibil să pierdem din greutate dacă suntem copleșiți de toxinele conținute în organism.


Cu combinația finală de produse 3 Tummy Tea Tox:

  • vei bloca absorbția de calorii, zaharuri și grăsimi
  • vei îndepărta excesul de apă din corpul tău și îți va desumfla fața, picioarele, gleznele, brațele și burtă
  • vei elimina straturile de grăsime de pe abdomen și șolduri

Înapoi la blog