TUMMYTOX blogs.

Ceai cu gheață pentru zilele fierbinți de vară

Nicio băutură răcoritoare nu este mai bună decât un ceai cu gheață. Bineînțeles că vorbim despre ceaiul cu gheață preparat acasă, din ingrediente naturale, care are grijă de silueta ta și este ușor de preparat. Prepararea ceaiului preferat va dura doar câteva minute.

image

Se toarnă apă fierbinte peste plicul de ceai iar apoi ceaiul de lasă la răcit. Se poate îndulci cu miere sau sirop de agave, după preferință se poate adăuga o felie de lămâie sau portocală, frunze de mentă și se servește cu cuburi de gheață. Fantezia combinațiilor nu cunoaște limite, se pot adăuga: corinadru, scorțișoară, lavandă, ghimbir, cimbr sau orice condiment/plantă îți încântă gustul.

Pentru tine am pregătit 2 rețete speciale pentru ceaiul cu gheață preferat:

  1. Ai nevoie de două plicuri de ceai Daily Kick, o bucată de rădăcină de ghimbir de circa 5 cm care se taie în felii subțiri, o lămâie, câteva frunze de mentă, 2 linguri de miere. Apa se încălzește până la temperatura optimă în amestec cu feliuțele de ghimbir, apoi se toarnă peste plicurile de ceai și se acoperă pentru 5 minute. După ce ceaiul s-a răcit se adaugă sucul de la jumătate de lămâie, 2 linguri de miere și frunzele de mentă. Adăugă gheață și ceaiul tău cu gheață este gata!
  2. Ai nevoie de 2 pliculețe de ceai Daily Kick, miere, piersici, cimbru. Jumătate de litru de apă îl încălzești până la temperatura optimă iar apoi îl torni peste pliculețele de ceai și acoperi totul 5 minute. După ce ceaiul s-a răcit la temperatura camerei adaugi piersicile feliate și câteva crenguțe de cimbru proaspăt. Opțional adugi gheață și te bucuri de ceaiul tău preferat!

Truc: în loc de cuburi de gheață clasice, poți să faci cuburi de gheață din suc de lămâie.

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul