TUMMYTOX blogs.

Ce îți recomandăm în lupta cu celulita

Există o multitudine de legume, fructe și băuturi naturale ce îți pot diminua celulita.

Trebuie să ai un pic de ambiție și să te menții la o alimentație fără excese și bineînțeles multă apă. Deși nu este un aliment, apa ajută corpul în eliminarea toxinelor ce contribuie la depunerea celulitei.

image

Iaurt

Cu un conținut ridicat de calciu, împiedică depunerea de grăsime în zonele vizate de celulită.

Semințe de floarea soarelui

Sunt pline cu vitamina E, potasiu, zinc și seleniu. Vitaminele au un rol important în metabolismul proteinelor și ajută la întărirea și repararea țesutului conjunctiv. În al doilea rând, poate acționa ca un diuretic natural, eliminând astfel excesul de apă.

Banane

Au cel mai mare raport potasiu-sodiu. Potasiul combate retenția de lichide și elimină toxinele din organism. Bananele sunt cunoscute pentru a promova fluxul sanguin sănătos în organism. Sunt o gustare excelentă. 

Ghimbir

Suprima pofta de mâncare și revigorează metabolismul. Ajută la digestie și îmbunătățește circulația, care la rândul său poate ajuta la eliminarea celulitei.

Papaya

Papaya s-a dovedit a ajuta la prevenirea deteriorării țesutului sub piele. Conține Vitamina C care este vitală în crearea unui țesut conjunctiv puternic și sănătos.

De asemenea, ajută la întărirea vaselor de sânge și la creșterea micro-circulației.

Ce produs TummyTox recomandăm pentru diminuarea celulitei:

Booty Tone: Capsule care reprogramează celulele grăsimii, stimulează hormonul de slăbire și previne acumularea de noi grăsimi.

My Skinny Tea: Ceai care ajută în topirea grăsimilor, previne o acumulare nouă și păstrează nivelul energiei