Contactează-ne la: 312295205

Blog

Ce îți recomandăm în lupta cu celulita

Există o multitudine de legume, fructe și băuturi naturale ce îți pot diminua celulita.

Trebuie să ai un pic de ambiție și să te menții la o alimentație fără excese și bineînțeles multă apă. Deși nu este un aliment, apa ajută corpul în eliminarea toxinelor ce contribuie la depunerea celulitei.

Iaurt

Cu un conținut ridicat de caldiu, împiedică depunerea de grăsime în zonele vizate de celulită.

Semințe de floarea soarelui

Sunt pline cu vitamina E, potasiu, zinc și seleniu. Vitaminele au un rol important în metabolismul proteinelor și ajută la întărirea și repararea țesutului conjunctiv. În al doilea rând, poate acționa ca un diuretic natural, eliminând astfel excesul de apă.

Banane

Au cel mai mare raport potasiu-sodiu. Potasiul combate retentia de lichide și elimină toxinele din organism. Bananele sunt cunoscute pentru a promova fluxul sanguin sănătos în organism. Sunt o gustare excelentă. 

Ghimbir

Suprima pofta de mâncare și revigorează metabolismul. Ajută la digestie și îmbunătățește circulația, care la rândul său poate ajuta la eliminarea celulitei.

Papaya

Papaya s-a dovedit a ajuta la prevenirea deteriorării țesutului sub piele. Conține vitamina C care este vitală în crearea unui țesut conjunctiv puternic și sănătos.

De asemenea, ajută la întărirea și tonizarea vaselor de sânge și la creșterea circulației.

 

Ce produs TummyTox recomandăm pentru diminuarea celulitei:

Programul de 20 de zile, Programul FIT - format din FatBurner, Draining Drink și Slimming Gel.

Fat Burner Drink te ajută să arzi până la 16% mai multă grăsime și reduce greutatea corporală de până la 5 ori. Arzătorul de grăsime conține ingredientul activ brevetat Carnipure ™, singura formă pură de L-carnitină.

Draining Drink elimină 27% din apă și toxine din corp, reduce balonarea cu 60% și diminuează celulita. Funcționează deja după prima săptămână de utilizare!

Slimming Gel conține și extract de Garcinia Cambogia, care luptă activ cu grăsimea care încearcă să intre în celule. Crește colagenul si revitalizează capilarele

 

← Înapoi la blog