Ce îți recomandăm în lupta cu celulita

Există o multitudine de legume, fructe și băuturi naturale ce îți pot diminua celulita.

Trebuie să ai un pic de ambiție și să te menții la o alimentație fără excese și bineînțeles multă apă. Deși nu este un aliment, apa ajută corpul în eliminarea toxinelor ce contribuie la depunerea celulitei.

Iaurt

Cu un conținut ridicat de caldiu, împiedică depunerea de grăsime în zonele vizate de celulită.

Semințe de floarea soarelui

Sunt pline cu vitamina E, potasiu, zinc și seleniu. Vitaminele au un rol important în metabolismul proteinelor și ajută la întărirea și repararea țesutului conjunctiv. În al doilea rând, poate acționa ca un diuretic natural, eliminând astfel excesul de apă.

Banane

Au cel mai mare raport potasiu-sodiu. Potasiul combate retentia de lichide și elimină toxinele din organism. Bananele sunt cunoscute pentru a promova fluxul sanguin sănătos în organism. Sunt o gustare excelentă. 

Ghimbir

Suprima pofta de mâncare și revigorează metabolismul. Ajută la digestie și îmbunătățește circulația, care la rândul său poate ajuta la eliminarea celulitei.

Papaya

Papaya s-a dovedit a ajuta la prevenirea deteriorării țesutului sub piele. Conține vitamina C care este vitală în crearea unui țesut conjunctiv puternic și sănătos.

De asemenea, ajută la întărirea și tonizarea vaselor de sânge și la creșterea circulației.

Ce produs TummyTox recomandăm pentru diminuarea celulitei:

Booty Tone: Capsule care reprogramează celulele grăsimii, stimulează hormonul de slăbire și previne acumularea de noi grăsimi.

Skinny Me Tea: Ceai care ajută în topirea grăsimilor, previne o acumulare nouă și păstrează nivelul energiei

Slimming Gel conține și extract de Garcinia Cambogia, care luptă activ cu grăsimea care încearcă să intre în celule. Crește colagenul si revitalizează capilarele

Produse pentru tine

-45%
Preț special 49,00  RON Preț obișnuit 89,00  RON
Vezi produsul
-61%
Preț special 19,00  RON Preț obișnuit 49,00  RON
Vezi produsul