TUMMYTOX blogs.

BIKINOFOBIA

Știai că aproape 45% din femei care își cumpără bikini nu le poartă niciodată? Acest lucru a fost demonstrat de rezultatele anchetelor magazinului britanic Tesco. Chiar mai rău, 28% dintre femei, în vacanță, se tem să-și pună bikini, pentru că nu sunt mulțumite de corpul lor! Dar noi avem soluția care funcționează într-o săptămână.

image

Faptul este că noi, femeile suntem destul de conștiente de corpul nostru. Și în timpul verii mergem de la rău la mai rău. Vedem totul! Deși mirele și soții  noștri ne conving că suntem faine și că exagerăm, știm că celulita ESTE acolo (și nu trebuie să o strângi ca să o vezi!). Nici nu ne putem ascunde că facem mânerele dragostei când ne așezăm. Un coșmar extraordinar când trebuie să îți îmbraci bikini.

Secretele străbunicilor noștri care vin chiar către noi - femei moderne

Deși s-ar părea imposibil să poți ajunge astăzi mult mai subțire, tocmai asta se poate întâmpla dacă utilizezi un amestec corect de substanțe naturale. Și acest lucru era cunoscut și bunicilor noștri - pentru ei nu era chiar important, dacă păreau mai subțiri, mai important era faptul că nu se simțeau umflați ca un balon și că aveau glezne frumoase și subțiri.

Și ce reprezentau ingredientele? Tot ce a ajutat la eliminarea apei reținute și a toxinelor corpului: păpădia, patrunjelul, ciulinul de lapte, anghinarea ...

Am folosit cunoștințele vechi și l-am pus împreună într-un produs pentru femeile moderne care se tem de bikini: Drinking Drink care elimină umflarea și celulita.