TUMMYTOX blogs.

Care sunt băuturile de slăbire din această vară?

Diete care te fac să mori de foame? Nu, mulțumesc. Sezonul de vară este perfect pentru a recurge la frumusețea și sănătatea naturală, să te simţi bine în costumul de baie preferat.

Ştii secretul de bază în pierderea în greutate? Desigur, întotdeauna trebuie să alegi alimente sănătoase și să mănânci mai puţine calorii decât arzi. Este întotdeauna mai ușor să faci alegeri alimentare mai bune în timpul verii, atunci când felurile de mâncare bogate în calorii, par mai puțin atractive. Cele mai bune alimente pentru pierderea în greutate în timpul verii sunt ușoare, răcoritoare și, cel mai important, să ne țină departe de bucătăria fierbinte.

image

Experții spun că cel mai simplu mod de a elimina caloriile din dieta ta, în vara este de a consuma din darurile naturii. Toate produsele naturale, pe lângă faptul că sunt sărace în calorii, acestea sunt încărcate cu vitamine, minerale, antioxidanți și fibre.

Care sunt cele trei băuturi de slăbire și ce alimente recomandă nutriționiștii pentru a accelera pierderea în greutate în timpul verii?

Ceai verde

Cercetările arată că catechina din această băutură poate avea beneficii de pierdere în greutate. In plus, cafeina şi antioxidanţi pot contribui la trezirea metabolismului. În timpul verii, ceaiul verde este delicios şi rece!

Ceai verde cu mango făcut în casă - Cel mai bun ice tea este acela care odată preparat, poate fi imediat consumat: ceaiul se răceşte rapid şi se adaugă mango tocat.

Ghimbir

Ghimbirul are un impact puternic asupra sistemului digestiv și promovează absorbția nutrienților. Punctul său forte este efectul pe care îl are asupra arderii grăsimilor: reglarea digestiei, facilitează consumul de energie.

Sangria cu ghimbir, mentă şi piersică: Amestecă  menta cu ghimbir, cu un pic de zahăr brun sau miere, se taie piersicile coapte în bucăți mici, se pune într-o sticlă cu 1,5 l de apă și se adaugă la amestec. Pentru a îmbunătăți gustul, se fierbe apa și se răceşte în frigider timp de câteva ore.

Guarana

Datorita continutului ridicat de cofeină, este un ajutor natural pentru pierderea în greutate și îmbunătăţeşte funcția cognitivă, oferind mai multă vitalitate și energie.

Pentru un smoothie verde energizant, cu guarana aveți nevoie: apă de nucă de cocos, o banană, o portocală, o mână de spanac proaspăt şi o jumătate de linguriţă de guarana sub formă de pulbere.

Te întrebi de ce aceste trei? Ingredientele active conținute în aceste băuturi trezesc metabolismul nostru. Rețetele de vară conțin atât de multă apă, încât se scurg bine toate lichidele și toxinele în exces.

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul