TUMMYTOX blogs.

Bacterii bune de care ai nevoie din cauza micilor păcate

Te întrebi probabil cum de nu slăbeşti, de ce te simţi obosită şi fără putere deşi mănânci sănătos? Poate pentru că în alimentaţia ta încă există multe "păcate" mici, precum zaharurile, produsele din făină şi lactate nefermentate. 

image

Acestea determină formarea mucusului în intestin, care împiedică absorbţia vitaminelor şi mineralelor din organism. Dacă nu vom avea grijă de intestinele noastre, acestea ne pot duce la boli mai grave de un abdomen umflat. Și nu vrem acest lucru, nu? Răspunsul la această problemă sunt bacteriile bune!

Intestinul nostru magic

În intestinul nostru sunt mai multe bacterii decât celule. În tractul gastro-intestinal există un ecosistem complex bacterian numit microflora intestinală, care conține atât bacterii bune cât și bacterii rele. Probioticele sunt bacterii bune care oferă beneficii de sănătate, şi mai presus de toate verifică „bacteriile rele“, ajutând la restabilirea echilibrului natural și sănătos al microflorei intestinale, ceea ce duce la intestine sănătoase şi astfel, un corp sănătos.

Ce să faci când iaurtul nu este de ajuns?

Megaflora 9 este un amestec incredibil de bacterii probiotice. Diferitele tipuri de bacterii în același loc oferă o protecție mai bună a intestinului, deoarece fiecare are caracteristici specifice. Megaflora 9 este proiectat în așa fel încât toate aceste tipuri de bacterii se sprijină între ele.

Acesta este creată cu tehnologia inovatoare ProbioAct, care permite o viață mai lungă bacteriilor. In acest fel, bacteriile devin chiar mai eficiente în a supraviețui în tractul digestiv. Megaflora 9 conține, de asemenea, enzime și fibre, care sunt hrană pentru aceste bacterii bune și le oferă o bună stabilitate.

Micile ajutoare

Microflora noastră este expusă tot timpul pentru la schimbări cauzate de stres, alimentaţie dezechilibrată, îmbătrânire și utilizarea excesivă a antibioticelor care şi distrug bacteriile bune. Acestea din urmă ar trebuie să fie înlocuit. Bacteriile bune, probioticele, ajung în corpul nostru din alimentele probiotice şi suplimentele alimentare.

Bacteriile Megaflora 9 care pot fi găsite în capsulele Skinnybiotics, vor avea grijă de digestia şi sistemul tău imunitar. Ele sunt utile mai ales atunci când suntem bolnavi, sub stres sau atunci când facem efort fizic.

Produse pentru tine

DETOX ȘI SLĂBIRE
-50%
Preț special 59,00  RON Preț obișnuit 118,72  RON
Vezi produsul
DETOX ȘI SLĂBIRE
-67%
Preț special 99,00  RON Preț obișnuit 297,00  RON
Vezi produsul