Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Contactează-ne la: 312295205

Blog

Ardere de grăsimi care durează și durează și durează...

L-carnitina este un binecunoscut arzător de grăsimi – popularitatea lui crește și ajută fete din toată lumea să fie în cea mai bună formă a lor. Dar dacă vrei rezultate ca după antrenament, fără să mergi la antrenament? L-carnitina poate fi un MARE ajutor – dar singur este posibil să nu fie suficient.

Hai să recunoaștem, majoritatea dintre noi nu ne putem devote sculptării corpului pentru ore întregi. Așadar, ceva trebuia inventat special pentru fete ca noi. Acel ceva se numește Carni-Fit. Conține extract  de guarana de cea mai bună calitate care prelungește arderea de grăsimi și magneziu care ajută mușchii să se relaxeze.  

Bun și atunci ce face de fapt L-carnitina?

Este un acid amino esential care face 3 lucruri importante pentru tine:

-          Este cărăușul acizilor grași către mitocondrie unde sunt arși ca și combustibil ;

-          Inhibă crearea acidului lactic – care te obosește în timpul exercițiilor;  

-          Reduce crearea deșeurilor metabolice pe perioada exercițiilor – asta înseamnă că te poți antrena mai mult și te recuperezi mai repede.  

Ne asigurăm că doar cea mai bună L-Carnitină  merge în Carni Fit – alegem cea mai pură formula de pe pământ care vine din Elveția și garantăm că te va uimi.

Guarana – Arzătorul amazonian

Fructul de Guarana este un fruct mic, ciudat care arată ca un ochi uman. Dar ce este și mai fascinant, conține o serie de substanțe naturale care îți accelerează metabolismul: cafeină, teofilină și teobromină. Este de asemenea bogat în antioxidanți care te protejează de radicalii liberi, care te îmbătrânesc mai repede. Bună, mereu tânără!   

Carni Fit

Am creat Carni Fit special pentru femei. Studiile au arătat că ard cu 16% mai multă grăsime și te ajută să slăbești de 5 ori mai repede! Asta înseamnă că 20 minute de antrenament au rezultatul unui antrenament de 100 minute. Mai mult, va continua să ardă grăsimele ore întregi după ce ai terminat antrenamentul. Cu CarniFit vei avea acel abdomen plat și coapse tonifiate rapid!  

 

Tummy Tox Carni Fit

Capsule cu L-carnitină care stimulează arderea grăsimilor, îmbunătățește raportul mușchi/grăsime și asigură grăbirea slăbirii

Tummy Tox Carni Fit

Prețul tău: 79,00 RON

× Inchide

Înapoi la blog