Livrare în 4-6 zile lucrătoare

100% Garanția banilor înapoi

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 RON

Relații cu clienții (Lun-Vin 09:00-17:30) 312295205

Blog

CEL MAI FIERBINTE ANTRENAMENT!

Nu contează dacă iubești să mergi la sală sau nu-ți place, dar suntem sigure că o noapte fierbinte nu ți-ar displăcea. Din moment ce majoritatea dintre noi adoră o astfel de seara între cearceafuri ți-am făcut o favoare și am făcut câteva cercetări...

 

Câte calorii arzi în timpul sexului?

Diferite studii au arătat rezultate diferite, dar se pare că au sexul arde de la 3 la 7 calorii pe minut. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Montreal, în timpul unei sesiuni medii (25 de minute), femeile ard 69 de calorii, iar bărbații au tendința să ardă în jurul valorii de 100. Cu toate acestea, durata mai lungă (sau de mai multe ori) va arde și mai multe calorii.

Nu este vorba doar de "cât timp", ci și de "cum" - poziția corectă va arde mai multe calorii. Jaiya Kinzbach, sexolog american, spune că poți arde până la 200 de calorii într-o jumătate de oră, dacă preluați controlul, eşti deasupra și lucrezi cu coapsele și șoldurile.

Acest lucru înseamnă că sexul viguros poate fi la fel de eficient ca un antrenament aerobic sau ca și jogging-ul! În afară de arderile caloriilor, îţi va da, de asemenea, un impuls de endorfine, care te va face să te simți relaxată, plină de bucurie și chiar te poate ajuta să diminuezi durerea.

Bineînțeles că a face sex în loc de antrenament este un pic exagerat, dar aceste fapte ar trebui să-ți dea încă de gândit. Deoarece a fost dovedit clinic că Fat Burner Drink cu L-carnitină, guarana și extractele de ceai verde ajută la arderea cu 16% mai multă grăsime, de 5 ori mai rapid datorită efectului său termogen. . . poate că de fapt am venit cu cel mai fierbinte antrenament! 

Fat Burner Drink Intense 1+1 GRATIS

Băutură ce îți garantează rezultatele a 100-minute de antrenament în doar 20 minutes și arderea caloriilor ce durează și după ce ești în repaos.

Fat Burner Drink Intense 1+1 GRATIS -50%

Pret normal: 158,00 RON

Prețul tău: 79,00 RON

× Inchide

 

Avantaje suplimentare de a face sex în mod regulat
Pe o notă mai serioasă, sexul are numeroase beneficii - pentru controlul greutății și a sănătății. Ea are un efect anti-stres, determină un somn mai odihnitor, îmbunătățește sănătatea inimii, creşte imunitatea și scade tensiunea arterială.

Înapoi la blog