TUMMYTOX blogs.

Acesta va fi un an bun, sunt sigură!

Dragele noastre! 2021 este la ușă! Ești pregătită pentru noi obiective și provocări?

În acest an, completează lista de rezoluții de Anul Nou cu obiective simple care să te ajute. Încerarcă să completezi cel puțin una în fiecare zi și vei vedea că te vei simți imediat mai bine și mai motivată să ieși în lume! Dar orice ai scrie, nu poți nota prea mult și încearcă să le completezi puțin câte puțin, pas cu pas.

image

Desigur, nu trebuie să parcurgi totul singură :). Avem idei super proaspete pentru tine, prin care să-ți fie mai ușor și, cel mai important, să te poți concentra în cele din urmă pe persoana de care uitați de multe ori într-o viață aglomerată, ocupată: Tu însăți !

1. Începe să mănânci alimente mai sănătoase și să mănânci mai puțin

Adică să fim realiști, după toată mâncarea de vacanță, corpul nostru are nevoie de o pauză. Dacă vrem să fim în formă până la vara, acum este momentul să ne gândim și să schimbăm ceva Înlocuiește mesele de vacanță cu mai puțin: așa cum am spus pas cu pas, redu cantitatea de pe farfurie câte puțin de fiecare dată și vei observa rapid diferența!

2. Devino mai activă

Da, știm că este încă iarnă și nu este cu adevărat pentru anumite activități în aer liber ... dar, din nou, pas cu pas, începe cu o plimbare ușoară de 10-15 minute sau fă câteva exerciții acasă. Corpul tău îți va fi recunoscător , te vei simți mult mai bine, iar până în primăvară vei fi deja pregătită pentru un pas mult mai mare, și anume pregătirea pentru aspectul de  Zeiță a plajei ;)

3. Obține un somn mai calitativ

Somnul este cheia sănătății noastre, dar și a unei siluete slabe . Dacă nu dormim bine, corpul nostru își dorește alimente, calorii ... și știi ce înseamnă asta ... cântarul în loc să arate mai puțin va arăta mai mult. Și nu vrei asta! Așadar, asigură-te că dormi cel puțin 7 până la 8 ore în fiecare zi !

4. Devino mai încrezătoare

Ok, știm că nu putem schimba asta. Dar dacă îți stabilești anumite obiective și în sfârșit începi să lucrezi la tine, vei vedea ce se întâmplă. Fiecare schimbare a corpului tău îți va oferi mai multă motivație până când vei fi complet fermecată de realizarea ta și cât de bine arăți!

5. Reduce stresul

Stresul joacă un rol important în viețile noastre. Dacă suntem stresați , toate cele de mai sus vor cădea în apă. Încercați să gândiți un pic, merită cu adevărat să vă enervați despre lucruri inutile (fie că este vorba de muncă, colegiu, iubit, prieteni). Uneori este bine să faci câteva schimbări pentru a te simți mai bine și pentru a te pune întotdeauna pe tine și pe sănătatea ta!

6. Învață cum să fii fericită

Această decizie este de fapt legată de cea anterioară. Învață să te iubești pe tine, să te gândești la ce sunt aceste lucruri și încearcă să faci cât mai mult posibil . Bineînțeles că lucrurile care te fac să fii nervoasă și tristă, încearcă să le eviți cât de mult poți.

7. Revino la pasul de sus

Deși nu te putem ajuta foarte mult cu primele 6 decizii, trebuie să faci tot posibilul. Cu aceasta avem soluția perfectă pentru tine. Dacă urmezi primele 6 sfaturi și îți acorzi puțin ajutor, abdomenul tău îți va fi garantat plat anul acesta!

Pentru a reveni la forma inițială după o masă imensă de sărbători, vei fi ajutată de pachetul de transformare corporală, care cu 3 produse puternice de pierdere în greutate îți vor transforma complet silueta și îți vor oferi o motivație suplimentară!

Burn It Out îți va fi cel mai bun prieten

Cu Night Burner, Fat Burner și Draining Drink, poți arde mai multe grăsimielimina excesul de apă și toxinele din organism și obține o siluetă subțire pe care toată lumea o va observa. Rezultate vizibile în 15 zile! *

Fat Burner care te va ajuta atunci când faci exerciții fizice, deoarece transformă grăsimea în energie!

Night Burner reduce atacurile de foame nocturne și asigură o calitate mai bună a somnului.

Draining Drinkreduce umflarea și balonarea cu 60%* și elimină retenția de apă.

*Rezultatele variază de la o persoană la altă, în funcție de alimentație și stilul de viață. Este important să menții o alimentație variată și să ai un stil de viață sănătos.

Produse pentru tine

REZULTATE RAPIDE
-55%
Preț special 195,20  RON Preț obișnuit 433,78  RON
Vezi produsul