TUMMYTOX blogs.

ALGELE - LEACUL MINUNE DE LA MARE

Ceea ce mulți nu știu: Algele sunt super sănătoase și pe deasupra un miracol pentru slăbire

În medicina tradițională chineză , algele sunt folosite de aproximativ 5.000 de ani ca remediu pentru scăderea tensiunii arteriale și curățarea sângelui. S- au dovedit efectele pozitive ale algelor asupra stomacului și intestinelor , precum și întărirea sistemului imunitar împotriva virusurilor și bacteriilor. Mulți experți chiar sugerează că algele sunt cheia ratei extrem de scăzute de cancer la sân la femeile japoneze.

image

Chiar și vedetele sunt încântate

Stele precum Gwyenth Paltrow sau Gisele Bundchen sunt fani de alge ani de zile , pentru că lucrurile verzi ar trebui să fie drăguțe și sănătoase. Și acest hype este absolut justificat. De fapt, algele pot provoca alinare într-o mare varietate de boli și afecțiuni .

Algele sunt furnizori de minerale valoroase

Mai presus de toate, algele sunt imbatabile ca furnizori de minerale: Pe lângă zincul și vitaminele A, C, E și B12, algele ne oferă iod . Este deosebit de important pentru un metabolism hormonal bun și deci nu în ultimul rând pentru linia subțire și detoxifierea organismului .

Algele te fac subțire

În plus, fibra abundentă solubilă contribuie la efectul de slăbire al algelor. Un plus suplimentar pentru persoanele care conștientizează figura: Algele sunt aproape fără grăsimi , dar bogate în proteine - conținutul de proteine este similar cu cel al leguminoaselor și al ouălor.

Versatil: de aceea algele te pot face sănătoasă și frumoasă

Stelele de top ale algelor sunt algele brune și Chlorella . Fucoidanul tău acționează împotriva inflamației și protejează, de asemenea, din interior. Au efect detoxifiant și regenerează organismul.

Chlorella

Este o microalga care are cel mai mare conținut de clorofilă din toate plantele. Asta le face un adevărat miracol metabolic.

Algele brune

Este bogat în antioxidanți , proteine , acizi grași omega-3 , calciu , iod și multe altele. Algele brune întăresc sistemul imunitar și promovează descărcarea de substanțe toxice , metale grele și substanțe chimice .

Capsule detox

Mulți dintre noi nu putem consuma algele zilnic sau pur și simplu nu ne plac. Am dezvoltat capsule de detoxifiere cu clorella și alge brune . Acestea au același efect de putere ca și cum ai mânca alge crude. Tratează-te cu ceva bun!