TUMMYTOX blogs.

Adio pantaloni prea strâmţi! Pentru totdeauna!

Ok, vrei adevărul? Cu toţii aşteptăm momentul când reuşim să ne descheiem primul nasture de la pantaloni din cauza senzaţiei teribile de balonare, chiar când suntem la birou sau la şcoală. Să avem burta umflată, blugii prea strâmţi și să mai şi stăm în spatele unui birou timp de 8 ore? Un adevărat coșmar!

Fiţi gata… pe locuri… START !

Deci, noi, fetele de la TummyTox am dezvoltat un mod distractiv de a învinge balonarea şi să ne simţim din nou bine la locul de muncă sau şcoală.  

Cum funcționează? De fiecare dată când ne ridicăm de la birou am putea face câteva exerciții. Ok, nu ne așteptăm ca dintr-o dată să devenim sportivi olimpici. Dar unele exerciții fizice te pot ajuta să te simţi mai motivat, energic și mai uşor. Ce crezi? Intri în joc? Excelent, pentru că astăzi, noi am decis să împărtășim cu voi câteva exerciții de top pe care le puteți face la birou sau în clasă (dar așteaptă intervalul).

Elimină balonarea cu genoflexiuni

Cu siguranță știm cu toții ce sunt celebrele genuflexiuni sau flotările cu picioarele. Un astfel de exercițiu este ideal pentru a avea un posterior lucrat. Dar genoflexiunile nu sunt doar pentru posterior, acestea te vor ajuta să scapi de balonare. Un alt exerciţiu constă în genoflexiuni cu picioarele uşor depărtate. Trei seturi de 20 de genoflexiuni şi în cel mai scurt timp vei avea un posteior asemeni lui Kim Kardashian.

Elimină balonarea prin dans

Porneşte radioul și arată mișcările tale colegilor. Dansul este una dintre cele mai bune moduri de a face unele exerciții, deoarece funcționează pe tot corpul. După doar câteva melodii, ritmul cardiac va fi accelerat și vei fi plină de energie pentru a face față zilei. De asemenea, burta va deveni mai plată.

Diminuează balonarea cu exerciții de încălzire

Nu vrem să fii un profesor de yoga. Cu doar câteva exerciții de ușor vă puteți trezi deja corpul tau. Deci, te ridici de pe scaun, întinde brațele deasupra capului și înclinat înainte eee înapoi. Nu uita să respiri în timpul exercițiului.

Infrânge balonarea cu mersul pe jos

Dacă aveți această posibilitate, plimbarea este un exercițiu ideal. Ridică-te de pe scaun şi mergi la o plimbare ... cel puțin până la un alt birou sau până la cafetieră.

În plus, să nu uităm cele mai importante sfaturi: hidratarea. Apă, apă și iar apă! Cel mai bun mod de a asigura cantitatea corectă de lichid este de a purta mereu cu tine o sticlă de apă. Poţi include şi Draining Drink în programul tău zilnic, care te va ajuta să obți un abdomen plat. Pentru că nimeni nu are timp pentru balonare.