TUMMYTOX blogs.

LA REVEDERE BURTICĂ UMFLATĂ, NU MAI AM NEVOIE DE TINE!

Probabil că știi senzația de  balonare în burtă, simțind că ai de gând să  explodezi! Cu toții ne confruntăm adesea cu această problemă și nu ne este rușine să  recunoaștem că, uneori, arătăm ca un balon sau o femeie însărcinată cu burta umflată uriașă ... 

Totul ni se întâmplă atunci când o cantitate excesivă de apă și toxine se acumulează în corpul nostru și atunci arătăm mai grași decât suntem cu adevărat.

image

Indiferent dacă vrei să slăbești sau vrei doar să te simți mai bine în propria piele, trebuie să scapi mai întâi de excesul de apă din corpul tău și să începi activitatea limfei. În acest fel vei slăbi, deoarece excesul de apă păstrează grăsimea și toxinele în organism.

Trebuie să bei mai mult!

Poate suna un pic absurd că de fapt trebuie să bei mai mult pentru a elimina apă . Nu multe persoane beau atunci când se simt umflate, dar aceasta este o greșeală fatală. De ce?

Deși este adevărat că arătăm mai grase din cauza apei care este reținută în corpul nostru, soluția este cu siguranță să nu ne oprim din băut apă.

Când sistemul nostru limfatic este „închis”, se acumulează apă

De fiecare dată când ești balonată, vinovații sunt de fapt toxinele care persistă în corpul tău. Cu alte cuvinte, sistemul  limfatic care este responsabil pentru secretarea excesului de apă și toxine este  „protejat”  și are nevoie de un stimulent pentru a-l scoate din corp. Sistemul limfatic elimină până la 2 litri de apă pe zi! De aceea, atunci când te simți umflată și balonată, trebuie să bei apă pentru a stimula sistemul limfatic! 

Este posibil să observi că limfa ta este slabă dacă ai burtica balonată,  gleznele umflate, celulită și fața umflată. Toate acestea încetinesc sau chiar împiedică procesul de pierdere în greutate.

Cum să accelerăm sistemul limfatic?

Dimineața, pregătește băutura de drenaj în 1 litru de apă, cu un gust deosebit de zmeură. Poate avea un gust delicat, dar acțiunea sa este extrem de puternică și eficientă.  

Băutura resetează literalmente sistemul limfatic, accelerând astfel eliminarea de apă și toxine din organism, ușurând astfel chiar ficatul și digestia.

Dacă bei Draining Drink în fiecare dimineață: *:

  • pierzi primele kilograme în primele zile
  • crește cu 27% eliminarea excesului de apă și toxine
  • reduce balonarea și umflarea cu 60% din prima săptămână 
  • mai puțină celulită

Nu ne crezi? Poate vei avea încredere în ele!

Laura:

image

Acum este momentul perfect pentru a scăpa de excesul de apă acumulat de-a lungul timpului, așa că am început să folosesc Draining Drink pentru a scăpa de balonare și celulită. Și am observat rezultate în prima săptămână! *

Mia:

image

O lungă perioadă de timp m-am străduit să-mi încetinesc tiroida și să păstrez excesul de apă în corpul meu, ceea ce m-a făcut să par grasă și balonată ... Apoi am încercat Draining Drink și am pierdut 4 kilograme într-o lună și jumătate!*

* Rezultate bazate pe studii clinice. Efectele utilizării produsului pot varia de la o persoană la alta și pot devia de la efectele descrise pe site-ul Web.