TUMMYTOX blogs.

9 reguli furate de la franțuzoaicele care nu se îngrașă

Viața boemă a franțuzoaicelor ne pune pe gânduri. Preferând să se uite în dulapul cu haine decât să mănânce, nu le putem recomanda ca un stil de viață sănătos, dar în mod sigur putem spune că sunt printre cele mai slabe europence.

Câteva dintre secretele lor veți afla mai jos.

image

Micul dejun este unul simplu.

O cafea, un croissant. O franțuzoaică va sta mai degrabă în fața șifonierului decât în fața aragazului. Micul dejun constă într-o cafea și un croissant. În general, franțuzoaicele au 2-3 pauze de cafea până la prânz, unde niciodată nu consumă prăjituri sau sandvișuri. O alternativă rapidă și simplă este o ceașcă de ceai DailyKick pentru energie întreaga zi. 

 

Salate și legume pentru prânz

Cafeneaua este locul de luat masa pentru mulți francezi. De obicei, femeile își comandă legume la grătar, o salată, pește sau bucăți de brânză de capră cu ulei de măsline. O vizită în Franța ar putea arăta că francezii mănâncă mult amidon pentru că în fiecare restaurant aperitivul gratuit constă în felii de pâine albă, lângă o farfurie cu unt si o carafă cu apă. Dar femeile nu vor mânca acest intro, vor gusta eventual un colț de pâine uns cu puțin unt și vor bea cu plăcere două pahare cu apă.

Au o suma exactă pentru prânz și nimic mai mult

Franțuzoaicele vor cheltui o anume sumă de bani pe mâncare și se vor opri la aceasta. În pauza de masă nu vei vedea femeile cu portofelul la ele, ci doar acea sumă de bani necesară.

Își numără caloriile consumate

Nu este neobișnuit să le vedem cu un carnet în care își notează caloriile consumate la acea masă. Daca au depășit numărul de calorii, acestea sunt în stare să renunțe la cinele din zilele următoare. „Dacă în sala de mese, Madeleine abia se atinge de legumele din farfurie, ceilalți aprobă în cunoștință de cauză; Madeleine lucrează la carnea de porc de ieri...”

Fructele reprezintă gustările

"Colegi, mătușa mea Amel a trimis nectarine din Spania. Cine vrea să încerce? "De obicei, o astfel de propunere este întâmpinată cu strigăte de aprobare și o pauză de lucru timp de 15 minute. Toată lumea își aruncă afacerile și într-o clipă mănâncă tot ce era. A doua zi, toți vor mânca și mere din Provence și pere din Loire. La sfârșitul pauzei improvizate, cineva va întreba: "Prieteni, cineva are o mătușă cu vii în Bordeaux?" Se pare că sezonul vinului tânăr va începe în curând. "

La petreceri nu mănâncă mult

Adunările francezilor se constituie mai mult pe un vin de calitatea decât pe mese cu trei feluri. Comunicarea este foarte apreciată și îndelung menținută.

Ocolesc deserturile

În Franța, meniul principal este diferit de cel de deserturi. Motivul este că franțuzoaicelor le este indiferent un preparat dulce. Tocmai de aceeas s-a și inventat tortul Napoleon. Pentru turiști. Chiar și în cazul în care acestea ar comanda un desert, ele vor gusta puțin.

Vorba lungă, corpul subțire al franțuzoaicelor

În timpul mesei nu se vorbește. Cine zice? În nici un caz franțuzoaicele. Ele vorbesc foarte mult pe tot parcursul mesei. Fiecare mușcătură vine cu un subiect de discuție, iar acea înghițitură este mestecată bine.

Mersul pe jos face piciorul frumos

Pentru un corp slim ai nevoie de aproximativ 10 mii de pași făcuți într-o zi. Franțuzoaicele pot depăși cu mult acest număr pentru că folosesc orice motiv pentru a merge pe jos. Unele pleacă mai repede de acasă cu o ora, două, pentru a ocoli drumul normal spre birou și să meargă mai mult. Transportul în comun este destinat turistilor sau al celor care nu sunt apți pentru a merge pe jos.       

Sursa:http://bit.ly/2xTne3X