TUMMYTOX blogs.

8 motive pentru care Dublu TeaTox+Sticla Tummy este alegerea cea mai bună

Ştim cu toţii cât de important este să ne hidratăm, cât de bine ne face apa din toate punctele de vedere: destresează, ajută în digestie sau că stimulează metabolismul şi activitatea creierului. Ştim, dar cu toate astea, uităm să bem lichide.

Dacă soluţia de hidratare ar sta într-un impuls efervescent, care să ne amintească să ne apropiem de cele 8 pahare de apă pe zi (în medie), atunci Sticla Tummy împreună cu ceaiurile Tummy Tea Tox cea mai interesantă variantă.

În caz că te întrebai, iată 8 răspunsuri la “De ce să am acasă programul Dublu TeaTox?”

image

Mai multă sănătate, mai puţin în greutate.

DailyKick: Amestecul special de ceai verde, fenicul dulce, anason, chimen și mentă reduce balonarea și accelerează procesele metabolice.

SleepTight: Ingredientele active din ceai (coaja de portocală, hamei, lemon grass) promovează procesele naturale de detoxifiere din organism. Cu ajutorul acestor plante corpul se va detoxifia peste noapte și se va regenera, pregătind organismul pentru ziua următoare, fără stres și balonare.

Simplu și oriunde.

Sticla Tummy este 100% etanşă, din metal și o poți lua cu tine oriunde. 

Minim de efort, maxim de confort. 

Sticla se curăță ușor și capacitatea ei este de 400 ml.

Flexibilitate.

Sticla poate fi utilizată nu numai pentru ceaiurile Tummy ci și băuturile tale preferate, fie ele calde sau reci.

Un motiv în plus de hidratare.

Odată umplută te simți obligată să bei lichidul dinăuntru. Astfel, este foarte ușor să ajungi la 2 L de apă consumați zilnic.

Economiseşti.

Sticla este reutilizabilă și rezistentă. :)

Protejezi mediul înconjurător.

Pământul îţi va mulţumi de fiecare dată când îl vei scuti de sticlele de plastic greu pentru că nu va mai suporta un deşeu, în plus. Statisticile spun că o familie aruncă, în medie, peste 2000 de deşeuri de sticle şi doze în fiecare an.

Dăruieşti un cadou perfect.

Dacă se apropie o aniversare sau o ocazie de a dărui cuiva drag un cadou care să bucure pe termen lung, să fie util şi să arate bine, programul Dublu TeaTox te poate scuti de alegeri, pentru că bifează toate cerinţele. Poate fi o alegere potrivită, indiferent de vârstă sau circumstanţă.

Programul Dublu TeaTox, pentru ofertă click AICI >>

Produse pentru tine

-18%
Preț special 340,00  RON Preț obișnuit 415,56  RON
Vezi produsul
ACCESORIU
-55%
Preț special 39,00  RON Preț obișnuit 87,00  RON
Vezi produsul