TUMMYTOX blogs.

8 motive pentru care argila caolin este o necesitate în orice rutină de îngrijire a pielii

Argila caolin este absolut necesară atunci când vine vorba de nevoile pielii tale. Mai ales face minuni pentru pielea grasă și cu tendință acneică. Dar chiar dacă nu lupți cu această problemă, argila caolin are avantaje majore pentru starea generală a oricărui tip de piele.

Continuă să citești și află 8 motive pentru care trebuie să incluzi argila caolin în rutina de îngrijire a pielii.

image

1. E naturală

Caolin este o argilă minerală naturală, moale, cu o mulțime de beneficii pentru piele. Cu siguranță natural nu înseamnă întotdeauna mai bun, dar în acest caz natura chiar a pregătit tot ce-i mai bun pentru tine. Caolinul este delicat pentru piele și potrivit pentru toate tipurile de piele.

2. Este sigură pentru toate tipurile de piele

Există foarte puține ingrediente care sunt atât de îndrăgite de experți și utilizatori. Datorită acțiunii sale blânde și a ingredientelor naturale, riscul de iritare a pielii este minim.

3. Reduce secreția de sebum

Cu acțiunea sa delicată de curățare, elimină, de asemenea, sebumul pe care pielea ta îl produce în mod natural. Cu utilizarea regulată, se spune, de asemenea, că reduce producția excesivă de ulei în piele, în rezultat obții o piele radiantă, cu o strălucire sănătoasă, nu uleioasă.

4. Curăță pielea

Deși probabil nu vrei să-ți speli fața doar cu argilă caolin, este perfectă pentru o curățare mai profundă pe care o poți realiza cu o mască de față. Datorită structurii sale moleculare mici, este capabilă să pătrundă profund în pori și să elimine pielea moartă și murdăria ascunsă. Pentru o piele super curată!

5. Te scapă de acnee

Datorită abilităților incredibile de curățare și exfoliere, argila caolin poate ajuta la reducerea acneei. Cu mai puține bacterii, sebum, celule moarte și murdărie care se ascund în porii tăi, vei uita ce înseamnă coșuri.

6. Exfoliază pielea delicat

Pentru că pătrunde adânc în piele, are o putere uimitoare de a exfolia delicat. Cu ajutorul unei măști cu argilă caolin, pielea ta va fi stimulată să elimine celulele moarte mai rapid, drept rezultat vei obține un aspect mai tineresc. Spune adio pielii uscate și obosite și bun venit pielii frumoase și radiante!

7. Calmează pielea

Când vine vorba de calmarea pielii, cu greu vei găsi o soluție naturală mai bună. Pentru că, după cum am mai spus, este sigură pentru toate tipurile de piele, și nu provoacă inflamații. Mai mult, s-a demonstrat că are un efect calmant asupra pielii.

8. Se conține în masca K-WOW de la TummyTox!

Argila caolin este inclusă în minunata mască de față K-WOW. Cu adăugarea de argilă hectoritică, masca combate: pielea uscată, zona T grasă, acneea și punctele negre, pielea iritată și porii dilatați. Este potrivită pentru vegani și vegetarieni și nu a fost testată pe animale!

Deci, grăbește-te și profită de această reducere incredibilă!