TUMMYTOX blogs.

8 metode simple fără efort pentru purificarea organismului

Pentru a detoxifia corpul, cel mai bine este să o faci treptat şi foloseşte obiceiuri simple. Dacă vrei să elimini toxinele din organism, pentru a îmbunătăți sănătatea și de a ajunge la greutatea ideala, ai posibilitatea să urmezi câteva sfaturi de zi cu zi în loc de a realiza tratamente prea agresive.

image

Iată 8 sfaturi pentru a purifica organismul în fiecare zi, într-un efort simplu și natural. Deci, vei fi plină de energie şi vei pierde în greutate într-un mod echilibrat.

1. Apă cu lămâie la micul dejun

Cu cel puțin o jumătate de oră înainte de micul dejun bea un pahar de apă cu suc de lămâie. Acest remediu simplu activează sistemul digestiv, îmbunătățește funcția intestinală, elimină toxinele şi activează metabolismul.

2. Ulei de măsline

O înghiţitură/lingură de ulei de măsline permite activarea funcției ficatului și vezicii biliare, pentru că toată energia sistemului digestiv se concentrează asupra digestiei acestei grăsimi sănătoase.

3. Oţet şi bicarbonat de sodiu

Se toarnă într-un pahar cu apă, o lingurţă de oţet de mere şi bicarbonat de sodiu; o băutură excelentă, tonică și purificatoare. Este bine dacă o bei pe stomacul gol pentru a obţine toate beneficiile.

4. Doi litri de apă pe zi

Aceasta este una dintre cele mai simple metode cunoscute de a purifica organismul. Cei mai mulți oameni beau mai puţin de un litru de apă pe zi. Acest lucru favorizează deshidratarea organismului și împiedică efectuarea în mod adecvat a funcțiilor sale purificatoare.

Pentru a te ajuta în acest sens îți propunem Draining Drink, băutură drenantă ce te obligă din prima să bei 1L de apă combinat cu Draining Drink. Se bea pe parcursul dimineții.

 

5. Cinează devreme

Este un obicei foarte simplu şi poate schimba în totalitate calitatea vieții noastre, pentru că cina afectează în mod direct ficatul. Dacă vom lua cina mai târziu sau în cazul în care această masă este prea mare, ficatul nu se poate regenera, deoarece va fi ocupat cu digestia acestor alimente.

6. Condimentează alimentele cu ardei iute și curcuma

Obisnuieşte-te să asezonezi mâncarea cu condimente care îmbunătăţesc aroma şi au proprietăţi medicinale. Cea mai bună este curcuma, care îmbunătățește funcția ficatului și piperul cayenne, care curăță sângele de toxine.

7. Smoothie verde

Combină fructe şi legume cu frunze verzi pentru o băutură de purificare, slăbire şi revitalizare. Cele mai bune legume crude sunt spanacul, țelina, frunzele de sfeclă, rucola, etc.

8. Seminţe de Chia

Semințele de chia vă cureță intestinele de toxine şi elimină constipația sau alte probleme intestinale. Trebuie să le lăşi în apă toată noaptea și dimineața să bei apa, seminţele sau împreună ca parte dintr-un shake.