TUMMYTOX blogs.

7 PAȘI PENTRU A SLĂBI LA TIMP PENTRU VARĂ!

Aprilie a trecut, Mai este aici și imediat pleacă și apoi urmează Iunie cu fuste scurte și costume de baie.

Dacă în acest an îți dorești să porți acea rochiță scurtă și mulată și să uimiești pe toată lumea, continua să citești. 

image

Emană efectul WOW de la colegii tăi, prietenii tăi. Urmează acești pași, și felicitările nu te vor mai părăsi.

1. Accelerează!

Mergi mai mult pe jos, iar când o faci, mergi puțin mai repede! Este o modalitate excelentă de a arde calorii și de a încălzi corpul.

2. Nu-ți lăsa corpul să doarmă!

La birou, setează o alarmă la fiecare 20 de minute, doar pentru a te ridica și a te deplasa, chiar dacă pentru câteva secunde. După 20 de minute de ședere, corpul începe să încetinească cantitatea de calorii arse, așadar deplasează-te la fiecare 20 de minute pentru a te menține pe deplin activă.

3. Atenție la calorii

Fii conștientă de puterea calorică a alimentelor zaharoase - acestea sunt dușmanii corpului subțire. Aruncă cutia de biscuiți de dimineață și înlocuiește-le cu un smoothie. Astfel, economisești calorii și obții mai multe vitamine în același timp.

4. Stai hidratată!

Este întotdeauna important să stai hidratată pentru a ajuta corpul să funcționeze cât se poate de bine. De asemenea, poți încerca să bei apă rece cu 30 minute înainte de fiecare masă, pentru că te va ajuta să te simți mai plină și nu vei mai putea mânca așa mult.

5. Un pic de mișcare

Sari pentru 10 minute și vei arde până la 135 de calorii și  în același timp, îți vei sculpta și tonifia corpul. Ce poate fi mai simplu?

6. Nutriție substanțială

Mentine-ți o sațietate pentru mai mult timp cu adaugarea de fibre (cereale) în alimentația ta. Adăugarea lor în iaurt va ajuta la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și vei fi mai puțin tentată de gustări nesănătoase.

7. Pozitivitate!

Iată-ți succesul si frumusetea ta, în ciuda formelor tale actuale! Fiind fericită cu fiecare pas înainte și rămânând pozitivă, cu puțină determinare, și voință, succesul tău va fi garantat! Un mic sfat - muzica este un bun motivator – crează-ți un playlist preferat și ascultă-l în timpul plimbării sau antrenamentelor, iar timpul va zbura, iar caloriile se vor evapora și mai repede. ;)

Începe azi!

Dacă te simți bombardată cu idei despre cum să pierzi în greutate și nu știi ce să faci pentru a ajunge în rochia favorită, nu te îngrijora! Îți prezentăm ajutorul trimis pentru tine!

Pentru rezultatele cu adevarat fantastice aici este pachetul Bikini Body! În acest pachet, am combinat cele mai puternice arzătoare de grăsime Fat Burner Drink, ceaiul Skinny Me, care dizolvă grăsimea și, în același timp, inhibă producția ei ;i Draining Drink, un drenaj perfect!

Transformare Totală cu 57% reducere:

  • Ajută la eliminarea depunerilor de grăsimi de pe burtă și șolduri
  • Împiedică depunerea grăsimii
  • Reduce balonarea
  • Pierzi în greutate de 5 ori mai repede
  • 16% mai multă grăsime arsă în timpul antrenamentului
  • În ciuda pierderii în greutate, nivelul de energie rămâne același
  • Elimină toxinele care împiedică scăderea în greutate
  • Un metabolism mai puternic şi mai multă energie

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-60%
Preț special 122,00  RON Preț obișnuit 305,00  RON
Vezi produsul