TUMMYTOX blogs.

Cum să-ți detoxifiezi corpul în 7 zile?

Care este primul lucru la care te gândești când auzi cuvântul detoxifiere? Probabil că îți vin în minte bături dezgustătoare sau shake-uri verzi, cu o consistență îndoielnică, pe care le poți bea doar dacă îți ții respirația.

Dar, oricât de mult ne-au spus bunicile noastre că "pentru a fi frumoasă trebuie să suferi", acest lucru nu este neapărat valabil.

Ce-ar fi dacă ți-aș spune că este foarte ușor să-ți purifici corpul urmând sfaturile noastre? Ai încerca să o faci? 

Citește mai departe pentru a afla cum poți face din purificarea organismului tău o experiență plăcută!

image

Probabil că ai auzit deja de "detox" și de tot ceea ce presupune acest proces, dar poate că nu ești 100% convinsă de eficiența sa.

Așadar, permite-mi să îți explic câteva lucruri...

Detoxifierea este un proces natural prin care organismul se curăță de toxine, cu scopul îmbunătățirii și consolidării funcțiilor sale normale.

Te întrebi cum ajung toxinele în corpul tău? Adevărul este că (din păcate) suntem literalmente înconjurați de ele!

Alimentele procesate, produsele cosmetice și de curățenie, poluarea mediului... Și aceștia sunt doar câțiva dintre principalii factori care contribuie la acumularea toxinelor în organism. 

Dacă nu ai grijă de corpul tău, curățându-l de aceste toxine, este posibil să începi să observi probleme de sănătate. Acesta este motivul pentru care se recomandă o detoxifiere completă a organismului cel puțin de două ori pe an, timp de 7 zile.

Nu știi cum să o faci? Află în cele ce urmează!

Pregătește-te mental

Nu te speria, detoxifierea nu este periculoasă! Totuși, trebuie să fii pregătită să faci unele sacrificii.

De aceea, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te pregătești mental pentru provocările pe care le vei întâmpina în această perioadă!

Ce poți face, ce nu poți face

Detoxifierea este deosebit de importantă pentru curățarea organismului de toate alimentele nesănătoase consumate în decursul anului.

Ceea ce înseamnă că, timp de o săptămână, va trebui să renunți la cafea, alcool, dulciuri și diverse alimente de tip fast-food.

Ți se pare imposibil să renunți la cafea? Te înțeleg perfect, ai toată înțelegerea mea!

Dar, din fericire, există o alternativă: Tummyccino, cafeaua noastră delicioasă pentru slăbit.

Și cine știe, poate că îți va plăcea atât de mult încât vei continua să o savurezi chiar și după încheierea perioadei de detoxifiere!

Ce trebuie să eviți:

  • Alcool și țigări
  • Lapte și produse lactate (cel mai bine să le înlocuim cu alternative de origine vegetală - preferatul nostru este laptele de migdale!)
  • Cafea
  • Carbohidrați (pâine, biscuiți, prăjituri, paste, orez, orz, ovăz)
  • Fructe uscate

Ce poți mânca:

  • Fructe si legume
  • Pește, carne roșie slabă, pui (fără piele)
  • Ouă
  • Fasole, năut, linte
  • Nuci, semințe (fără sare și nu trebuie prăjite)
  • Ceai (verde, alb sau negru fără cafeină)

Începe dimineața așa cum trebuie

Energizează-ți corpul încă de dimineață!

Cel mai bun mod de a începe ziua este cu un pahar de apă caldă sau chiar mai bine, o ceașcă de ceai cald. Astfel, ceaiul nostru Daily Kick Tea este perfect pentru stimularea metabolismului! De asemenea, va accelera detoxifierea organismului și va oferi un plus de energie.

Îl poți consuma și ca substitut al cafelei, deoarece conține ceai verde, cunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante.

Celelalte ingrediente ale acestui delicios ceai de plante (urzică, fenicul, păpădie și chimen) ajută la combaterea balonării și la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor.

Bea mai multă apă

Este important să bei cel puțin 2 litri de apă pe zi. Deoarece ajută la eliminarea toxinelor și a sodiului din organism, responsabil de apariția balonării.

Și cum de multe ori avem tendința de a confunda setea cu foamea, nu uita să bei atât înainte, cât și după masă.

Dacă știi că pentru tine este o problemă să bei suficientă apă în timpul zilei, Draining Drink te poate ajuta.

Această băutură delicioasă cu căpșuni stimulează sistemul limfatic să elimine excesul de lichide și toxine, curățând în același timp ficatul.

Și totodată este foarte ușor de preparat: pur și simplu se dizolvă un pliculeț în 500 ml de apă și se bea în timpul dimineții. Cu ajutorul Draining Drink vei atinge deja 1/4 din aportul zilnic optim de lichide!

Adaugă probiotice în rutina ta zilnică

Sănătatea noastră începe cu o digestie sănătoasă. Celulele noastre digestive ne protejează organismul de toxine și substanțe chimice și, fără un sistem digestiv sănătos, corpul nostru nu poate obține nutrienții necesari. Conține milioane de bacterii, dar dacă nu există un echilibru între bacteriile „bune” și „rele” , există probleme grave de sănătate, dar și acumularea de grăsimi și modificări de dispoziție..

Seara, răsfață-te ca o adevărată regină

Masarea zilnică a pielii cu mișcări circulare îmbunătățește circulația sângelui și stimulează detoxifierea pielii. De ce să nu îl combini cu utilizarea loțiunii noastre anticelulitice foarte eficiente?

Loțiunea noastră anti-celulită combate grăsimea sub 3 aspecte diferite cu SymFit® 1617, un ingredient dovedit clinic care sporește arderea grăsimilor, previne acumularea acestora și reduce formarea noilor celule adipoase.

Iar ecuația se face rapid: mai puțină grăsime = microcirculație îmbunătățită, transport îmbunătățit al nutrienților în organism, o mai bună eliminare a toxinelor și reducerea celulitei!

Regenerează-ți corpul (și mintea) în timpul nopții

Un somn bun în mod regulat (8 ore de somn este ideal) este crucial pentru sănătatea și purificarea organismului.

Un somn de bună calitate permite creierului să se reorganizeze, iar organismului să elimine toxinele acumulate în timpul zilei.

Secretul unui somn de invidiat? Sleep Tight Tea!

Datorită ingredientelor sale extraordinare (coajă de portocală, mentă, lămâie, melisă și hamei), acesta ajută organismul să se odihnească în timpul nopții și îi stimulează purificarea, pentru a-l regenera și pregăti pentru o nouă zi!

Așadar, ce părere ai? Detoxifierea nu este atât de dificilă, nu-i așa? :)

Durează doar 7 zile, dar corpul îți va fi nespus de recunoscător!

Iar tu vei observa imediat diferența: te vei simți mult mai bine și vei fi plină de energie!

Produse pentru tine

REDUCEREA RETENȚIEI DE APĂ
-45%
Preț special 144,00  RON Preț obișnuit 262,45  RON
Vezi produsul