TUMMYTOX blogs.

7 sfaturi pentru o regenerare rapidă

Știm cu toții că trebuie să mâncăm proteine înainte și după antrenament. Dar cum putem accelera regenerarea muschilor? Ești pregătită? Iată răspunsul!

image

1. Dormi suficient

Relația exactă dintre somn și exercițiu nu este încă pe deplin înțeleasă, dar se știe că masa musculară crește în timpul somnului. Deci, data viitoare ar trebui să dormi mai mult pentru a obține rezultate mai bune!


2. Proteine înainte de a dormi

În mod normal, nu-i dăm corpului nici un nutrient în timpul somnului. Consumul unei gustări ușoare și bogate în proteine înainte de a merge la culcare permite organismului nostru să-și regenereze mușchii în timpul nopții.


3. Bea multă apă

Deshidratarea în timpul antrenamentului poate provoca vătămări grave ale mușchilor și poate reduce capacitatea organismului de a se regenera. Dar înainte de a avea o băutură bună, ar trebui să știți că apa este cea mai bună băutură pentru regenerare.


4. Masajul

Un masaj ajută la reducerea leziunilor musculare și a rigidității. Este, de asemenea, foarte plăcut!

5. Dușul rece

Deși s-ar părea ciudat și neobișnuit, s-a demonstrat că un duș rece după antrenament ajută la regenerare și poate reduce semnificativ durerea și inflamația până la 24 de ore după exercițiu. Dacă nu reziști așa, poți alterna jetul de apă rece cu caldă. De asemenea, ajută împotriva celulitei!

6. Ascultă muzică

Muzica poate fi grozavă pentru antrenament. Cântecele lente pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac mai rapid după exercițiu.


7. L-carnitină

Pentru a-ți regenera mușchii chiar mai repede după antrenament, consumă L-carnitina Carni Fit. Pentru 16% mai multă grăsime arsă și o transformare a grăsimilor în energie de 5 ori mai rapidă!