TUMMYTOX blogs.

7 SEMNALE CARE INDICĂ SUPRAÎNCĂRCAREA CU TOXINE

În ciuda unei alimentații bune și a unui stil de viață sănătos care ajută la reducerea nivelului de toxine din organism, fiecare dintre noi este supus la efectele unor toxine. Organele excretoare se angajează să le elimine în mare măsură, uneori supraîncărcând aceste organe prin împiedicarea capacității lor de a finaliza procesul.

Ca rezultat, se acumulează subtanţele toxice şi dacă nu este eliminată la timp, duce la o serie de consecințe asupra sănătății noastre fizice și emoționale. Există mai multe semne care pot fi resimțite înainte ca situația să devină mai complicată.

image

1. OBOSEALĂ constantă

Când corpul funcționează excesiv pentru a elimina toxinele care se acumulează în țesuturile sale, apare sentimentul de oboseală, chiar dacă acesta doarme bine. Oboseala, dificultatea de a se concentra și dorința de a dormi la momente neobișnuite sunt motive suficiente pentru a crede că organismul are nevoie de ajutor pentru a gestiona supraîncărcarea cu toxine.

2. Creșterea greutății în mod continu

Pierderea în greutate poate fi dificilă și necesită eforturi multiple în ceea ce privește dieta și exercițiile fizice. Dacă păstrați acest obicei, dar totuși nu puteți pierde în greutate, este posibil să aveți o problemă hormonală. Această condiție se poate datora mai multor factori (de exemplu niveluri ridicate de toxine provenite din produse alimentare și produse de îngrijire personală).

3. Stomacul

Intestinele joacă un rol crucial în procesul prin care organismul este eliberat de toxine. Dificultatea de exfoliere a fecalelor sau a episoadelor de constipație reprezintă o supradoză clară a toxinelor. Acest lucru nu numai că crește nivelurile de intoxicație corporală, dar poate provoca, de asemenea, dureri de stomac, inflamație și dificultăți în absorbția nutrienților.

4. Probleme de piele

Pielea este unul dintre organele care reflectă cel mai mult acumularea de toxine în sânge și țesuturi. Acneea, erupțiile cutanate și reacțiile alergice indică faptul că organismul nu elimină în mod adecvat toxinele.

5. Dureri de cap constante

Toxinele care rămân acumulate în sânge dăunează direct sistemului nervos și declanșează reacții negative, cum ar fi durerile de cap continue.

6. Acumularea de grăsime abdominală

Unul dintre motivele pentru care detoxificarea ajută la scăderea în greutate este eliminarea substanțelor care duc la acumularea de grăsimi în burtă. Acest lucru se datorează faptului că toxinele afectează nivelurile de glucoză și colesterol din sânge, ceea ce crește depozitele în zona abdominală.

Noi te putem ajuta! Pachetul Slim TeaTox te va ajuta să scapi de grăsimea abdominală. Ceaiul elimină balonarea şi toxinele din corp, iar FatBurner va arde grăsimile într-un mod optim.

 

7. Respiraţia urât mirositoare

Respiratia urat mirositoare in ciuda obiceiurilor de igienă personală poate depinde de problemele digestive şi acumularea de toxine in ficat. Modifică mediul din tractul gastrointestinal și facilitează proliferarea bacteriilor în gură, dinți și gingii. Din cauza supradozajului de toxine din sânge, pe limbă apare și o căptușeală gălbuie care provoacă mirosuri și infecții proaste.