TUMMYTOX blogs.

7 super idei pentru un fund tonifiat

Visezi de multă vreme la un „fund bombat” ... pe toate rețelele de socializare vedem fete care un posterior bombă și ne întrebăm cum este posibil...

Urmează următoarele minunate exerciții de modelare a posteriorului și vei vedea rezultate uimitoare foarte curând!

image

Am auzit deja despre genuflexiuni! Dar, din păcate, ghemuirile vechi bune nu vor fi suficiente pentru un fund cu adevărat în formă, precum cele pe care le vezi pe Instagram! Aceste fete trebuie să facă tot posibilul pentru a atinge o astfel de perfecțiune!

Dar nu-ți fă griji, nu este un secret și poți avea acest lucru, trebuie doar să alegi exercițiul potrivit! Poate fi la început dificil, deoarece corpul tău nu este obișnuit cu aceste tipuri de exerciții, dar dacă le faci în mod constant (adică de cel puțin 2 ori pe săptămână - mai multe este recomandabil, dar de 2 ori este suficient pentru a începe), vei vedea rezultate înainte să te aștepți. 

Pentru a-ți fi mai ușor, am făcut puțină cercetare și am pregătit cele mai bune exerciții concentrate chiar pentru fund.

1. Ridicarea șoldului

Întinde-te pe spate, cu genunchii ridicați, cu picioarele pe podea. Fii atentă la respirație. Când expiri, strânge fesele și ridică-ți șoldurile cât de sus poți. Când cobori, inspiră. Coboară ușor deasupra podelei cu fesele (nu trebuie atinsă podeaua). Fă exercițiul timp de 30 de secunde cu 4 repetări. Fă o scurtă pauză de 10 secunde între fiecare repetare.

2. Urcă pe bancă

Găsește o bancă ușor ridicată (un scaun pitic sau o cutie mai zdravănă). Cu un picior, stai pe bancă, iar celălalt îl ridici în spatele tău cât de mult poți. Ridică de 10 ori cu fiecare picior și repetă de 4 ori. Fă o scurtă pauză de 10 secunde între fiecare repetare.

3. Ridicarea unui singur picior

Întinsă pe spate, cu genunchii ridicați și cu picioarele pe podea. Întinde un picior. Încearcă să ții cont de respirație. Când expiri, strânge fesele și ridică-ți șoldurile cât de sus poți. Când cobori, inspiră. Coboară chiar deasupra podelei cu fesele (nu trebuie atinse). Fă acest exercițiu timp de 30 de secunde cu un picior, apoi înlocuiește și încă 30 de secunde cu celălalt picior. Repetă același lucru de 4 ori. Fă o scurtă pauză de 10 secunde între fiecare repetare.

4. Genuflexiuni + ridicare pe degetele de la picioare

Următorul exercițiu este următorul nivel de ghemuire. Nu este complicat, dar funcționează! De fapt faci genuflexiunile obișnuite, dar când te afli într-o poziție ghemuită, te ridici în continuare în vârfurile de la picioare. Fă acest lucru de 10 ori și repetă de 4 ori. O scurtă pauză de 10 secunde între fiecare repetare.

5. Lovituri înapoi

Așează-te în patru picioare cu genunchii depărați și cu încheieturile poziționate ușor dincolo de umeri. Îndoaie genunchii la un unghi de 90 de grade și ridici un picior în spatele tău, cât poți de sus, menținând șoldurile drepte. Fă acest exercițiu timp de 30 de secunde cu un picior, apoi schimbi. Repetă același lucru de 4 ori. Fă o scurtă pauză de 10 secunde între fiecare repetare.

6. Mers lateral în ghemuit

Te poziționezi într-o poziție ghemuită și mergi în lateral, cu 15 pași într-o parte și în cealaltă. Repetă acest lucru de 4 ori. Fă o scurtă pauză de 10 secunde între fiecare repetare.

7. Ridicare laterală

Te poziționezi lateral, pe un braț și un picior. Îndoaie genunchii la un unghi de 90 de grade și ridici un picior și șoldurile cât poți. Fă acest exercițiu timp de 30 de secunde, apoi schimbi pe cealaltă. Repetă acest exercițiu de 4 ori cu pauze scurte între fiecare repetare.

Încearcă Booty Tone să îți modelezi posteriorul mai repede!

Capsulele Booty Tone reprogramează celulele grase și împiedică acumularea acestora. Funcționează prin trezirea hormonului slăbirii care stimulează topirea grăsimii și te ajută să îți modelezi mai ușor posteriorul!

Descoperă mai multe!