TUMMYTOX blogs.

7 EXERCIȚII SUPER DISTRACTIVE PENTRU UN FUND BOMBAT

Vrei să ai o fund frumos, bombat, dar nu ești sigură care dintre exerciții sunt cele mai bune pentru asta?

Începe prin a pune o muzică bună și urmează exercițiile noastre de modelare și vei vedea rezultate uimitoare foarte curând!

image

Cu toate am auzit de genoflexiuni! Dar, din păcate, bătrânele genoflexiuni nu vor fi suficiente pentru un fund cu adevărat bombat, precum cele pe care le vezi pe instagram! Aceste fete trebuie să muncească foarte mult pentru a obține o astfel de perfecțiune!
Dar nu îți face griji, nu este un secret și poți avea unul, trebuie doar să alegi exercițiile potrivite! Poate fi un început dificil, deoarece corpul tău nu este obișnuit cu aceste tipuri de exerciții, dar dacă le efectuezi în mod regulat (adică cel puțin de 2 ori pe săptămână - de preferință mai mult, dar de 2 ori este suficient pentru a începe), vei vedea rezultate înainte aştepta. Începe acum!

Pentru a-ți fi mai ușor, am făcut puțină cercetare și am pregătit cele mai bune exerciții concentrate asupra feselor.

1. Ridicarea  trunchiului/șoldurilor

Întinde-te pe spate cu genunchii ridicați și picioarele pe podea. Încearcă să îți urmărești respirația. În timp ce expiri, strânge-ți fesele și ridică-ți șoldurile cât poți de sus. Când cobori, inspiră. Coboară ușor deasupra podelei cu fesele (nu trebuie atinse). Repetă exercițiul timp de 30 de secunde cu 4 repetări. Fă o pauză scurtă de 10 secunde între fiecare repetare.

image

2. Ridicări pe bancă

Găsește o bancă ușor înaltă (scaunul este prea înalt, de exemplu, încearcă să găsești ceva mai jos). Stai pe bancă cu un picior și împinge-l cu celălalt picior și ridică-l în spatele tău, cât poți de sus. Repetă acest lucru de 10 ori cu fiecare picior în 4 serii. Pauză scurtă de 10 secunde între fiecare repetare.

image

3. Ridicare de șold pe un picior

Întinde-te pe spate cu genunchii ridicați și picioarele pe podea. Încearcă să îți urmărești respirația. În timp ce expiri, strânge-ți fesele și ridică-ți șoldurile cât poți de sus. Când cobori, inspiră. Coboară ușor deasupra podelei cu fesele (nu trebuie atinse). Fă acest exercițiu timp de 30 de secunde cu un picior , apoi încă 30 de secunde cu celălalt picior. 4 serii. Pauză scurtă de 10 secunde între fiecare repetare.

image

4. Ghemuit + ridicare pe vârfuri

Următorul exercițiu este următorul nivel de genoflexiuni. Nu este complicat, dar funcționează! De fapt faci genoflexiuni obișnuite, dar când te afli într-o poziție ghemuită, te ridici și mai departe de degetele de la picioare. Fă acest lucru de 10 ori și repetă de 4 ori. Pauză scurtă de 10 secunde între fiecare repetare.

image

5. Lovituri în spate

Așezată cu fața în jos, genunchi pe podea ca și mâinile. Îndoaie genunchii într-un unghi de 90 de grade și ridici un picior în spatele tău, cât poți de sus, păstrând șoldurile drepte. Repetă acest exercițiu timp de 30 de secunde cu un picior, apoi schimbă încă 30 de secunde cu celălalt picior. 4 Serii. Pauză scurtă de 10 secunde între fiecare repetare.

image

6. lateral ghemuit

Te așezi într-o poziție ghemuită și mergi pe lateral, 15 pași într-o parte și apoi în cealaltă. Repetă acest lucru de 4 ori. Pauză scurtă de 10 secunde între fiecare repetare.

image

7. Ridicări laterale

Stai lateral pe un braț și un picior. Îndoaie genunchii la un unghi de 90 de grade și ridică un picior și șoldurile cât poți. Fă acest exercițiu timp de 30 de secunde, apoi schimbă partea și ridică celălalt picior timp de 30 de secunde. Repetă acest exercițiu de 4 ori cu pauze scurte între fiecare repetare.

image

Încearcă Booty Tone pentru o modelare mai rapidă a fundului!

Capsulele Booty Tone reprogramează celulele grase și împiedică acumularea acestora. Funcționează trezind hormonul slăbirii care promovează topirea grăsimilor în zona abdominală și te ajută să-ți modelezi mai ușor fesele!

Click și descoperă mai multe!

Îți vom dezvălui secretul feselor perfecte de pe Instagram...

Pe lângă exerciții reale și puțin ajutor, fetele de pe Instagram au un alt truc pentru a ușura realizarea celui mai frumos și mai în formă fund ... Și suntem fericiți să vă dezvăluim astăzi! Booty Band <3 ta daaaa!

Cu acesta, fiecare exercițiu va fi puțin mai greu, dar efectele și rezultatele sunt duble! Aceasta este o ediție limitată, asigură-te că azi este a ta, înainte de a dispărea!